Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Nyo dobra przyznam się bez bicia ze zainspirowałam sie watkiem Giorgione, ktory w Wip'ach umiescil rzezbe swojej syrenki XD nie byla to jednak inspiracja do rzezby ale do samego watku.

www.limoli.is.net.pl/gallery/art/sht0147.jpg

www.limoli.is.net.pl/gallery/art/sht0146.jpg

www.limoli.is.net.pl/gallery/art/sht0148.jpg

Tak wiem ze zdiecia sa nie najlepszej jakości, i dość małej rozdzielczosci. Musze zaznaczyć że cięzko było pracować w tak małej powierzchni ale o to chodziło, by mieściło sie na dłoni ^__^ (Porównanie do dwuzłotówki 3 link ;p )

Myślałam że mnie szlak trafi jak po ugotowaniu stwierdziłam że wiekszość elemetów odpadła XDDD ale klejiłam wytrfale sylikonem, z dodatkowych narzedzi miałam zakrzywioną w pół igłę i ołówek z gómka która wygładzałam powierzchnie X3 myśle że teraz zrobiłabym to o wiele lepiej :D enjoy!

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Moj komentarz jest chyba zbyteczny bo wiesz jak bardzo mi ta praca trafila do serca *^_^*

Napisano

hihihi - fano ze ktos sie zaczyna bawić - w końcu to też 3d ,może nie cg, ale 3d no nie :D!!

Modleiną strasznie ciężko się robi figurki - też kiedyś próbowałem.

Zwłaszcza takie małe.

A tak przy okazji - dziaij koncepty dalsze sowje pracy wrzucę i powiem ci ze praktycznie moja ma podobny układ do twojej :d - bo fajno zaczyna wyglądać.

Pozdrawiam

giorgione

Napisano

limoli -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku.

Do wygładzania można stosować jakieś chemikalia i bardzo miękki pędzel. Dla przykładu rozupuszczalnikiem gliny jest woda, żeby plastelinę rozpuścić (tu wygładzić) można użyć alkoholu wysokoprocentowego.

Podejrzewam, że dla modeliny też jakiś taki odpowiednik istnieje. Alkohol, może terpentyna? Z modeliną jest o tyle gorzej, że jeśli nie jest rozrobiona (albo nie formowana jakiś czas) to staje się krucha więc z detalem może być gorzej.

Mimo to fajna poza i delikatność postaci. Z różą już gorzej ale i tak jest fajnie :)

dwa kciuki w górze

giorgione -> dokładnie :) fajnie, że więcej z nas takie coś się stara robić.

Napisano

bardzo fajne...miło się patrzy...ma swój urok...przypomina mi czasy jak sam się bawiłem w robienie figurek ( to była jedyna moja zabawa, gijoe czy inych bat-transformersów mogłem tylko pozazdrościć kolegom :( ).

Napisano

fajna roza, ostatnie foto najfajniejsze ;), troche twarz nie za bardzo ale sama poscac mi sie podoba

:)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.