Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Popraw temat. Ma byc \"Owady : Nazwa\".

A co do modliszki to ja nie wiem czy to moderatorzy ie wkrocza bo tych jest sporo. Ale zycze powodzenia [piwo]

Napisano

Widzę Boom-Bel że odwiedziłeś tą samą strone co ja. Będe miał konkurencje a także motywacje żeby poświęcić na moją prackę trochę więcej czasu. Życze powodzenia z pracką :) .

Napisano
  • Autor

NIe będe się wzorował dokładnie na tej ale to jest najmilsze zdjęcie jakie znalazłem mam ich jeszcze kilka np. to poniżej. Tobie również życzę powodzenia w bitwie. Mi w tej chwili to najbardziej przydało by mi sie duuużo więcej czasu.

Napisano

hehe wysuszyło ją troszke ;) hehe tez chcialem poczadkowo robic modliszke ale coz.. robie konika polnego :):)

Napisano

modliszki maja piekne oczka :), mam nadzieje ze Tobie tez takie wyjda...

pozdr

Napisano
  • Autor

Nie miałem zbyt wiele czasu na popracowanie więc przedstawiam tylko głowe, narazie w lowpoly

Napisano
  • Autor

Oto koleja niezbyt różniąca się (ale zawsze) różniąca się wersja głowy.

Co do tego wyrostka na głowie to nie wiem co to jest, ale jakoś się tak składa, że ten typ modliszki tak ma. Może to jest składany parasol bbo to jakaś modliszka afrykańska jest.:D

Napisano
  • Autor

Mam taki niesprytny plan aby nad szczegółami zacząć pracować jak już skącze cały model. Puki co prezentuje \"zabujcze\" łapki

Napisano

Mi się wydają za bardzo obłe powinny byc cieńsze i ostre...

ogólnie jest git.

pozdro

KAIN

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności