giorgione Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Ostatnio zrobiłem sobie coś takiego. I troszkę detali: Całość zajęła koło 14 godzin. Koncept - brak (praca na bierząco, z głowy). Materiał - glina rzeźbiarska. Narzędzia - scyzoryk, igła, szmatki, spryskiwacz do szyb. Nie ze wszystkiego jestem zadowolony - no ale to przez moja nieuwagę wyszło jak wyszło :/ Ponizej podaję link do WIPa - jakby ktoś chciał zobaczyc co było na początku :D. LINK Serdecznie zapraszam do wyrażania sowjej opinii. pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Witam!! hmmmm no bardzo ladnie :D powiem ze nawet pieknie... moglbys pokazac jak wyglada twarz tej syreny?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 bardzo ciekawa praca. Przyznaje. Ty to chyba siakiś student ASP co nie?? sam chętniie spróbował bym w glince coś wyklepać :P Pozdrowienia. P.S. Też zobaczył bym tważyczke syrenki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limoli Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 swietne zroznicowanie faktory, bardzo bardzo dobry pomysł, moze ze zdiec nie idzie sie dokladnie polapac co jest co, jakby sie dalo zobaczyc to na zywo ... ahh No i własnie, ciekawe czy zeczywiscie student ASP? czy moze ktos udowodni ze bez ASP tez sie da robic takie zeczy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 20 Październik 2005 Autor Share Napisano 20 Październik 2005 Niet - nie studiuję na ASP i nigdy nie miałem zamiaru się tam wybierać :)\ Robię sobie takie rzeczy bo po prostu lubię - zawsze lubiłem rzeźbę - chyba dzięki mojemu byłemu profesorowi w liceum. pozdrówka giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 naprawde swietna sprawa! jak duze to jest, bo wyglada na spore :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kap00ch Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 ile poly? pewno cos kolo 6m trisow ;/ moje dlutko by tego nie pociagnelo :D a tak powazniej calkiem calkiem...aczkowliek trudno oceniac z powodu braku konkurencji...z czego wynika ze jestes de best:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 Naprawdę, super. Bardzo mi sie podoba. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Doc Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 full wypas nothing more... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huzdebos Napisano 20 Październik 2005 Share Napisano 20 Październik 2005 fajnee, dobrze byłoby to w gipsie uwiecznić albo żywicy pzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Udziar Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Tyle co mogę zobaczyć na zdjęciach to fajną ma sylwetkę... ... no przynajmniej tą górną część! Fajnie tez, że takie trochę poszarpane. "Żywa kreska" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chindoos Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Pokaz siatke. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Rzezba super wymiata, tylko foty strasznie marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 zbrush?;) ;) a tak na serio to podziwiam zmysł plastyczny ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi