Napisano 20 Październik 200519 l Ostatnio zrobiłem sobie coś takiego. I troszkę detali: Całość zajęła koło 14 godzin. Koncept - brak (praca na bierząco, z głowy). Materiał - glina rzeźbiarska. Narzędzia - scyzoryk, igła, szmatki, spryskiwacz do szyb. Nie ze wszystkiego jestem zadowolony - no ale to przez moja nieuwagę wyszło jak wyszło :/ Ponizej podaję link do WIPa - jakby ktoś chciał zobaczyc co było na początku :D. LINK Serdecznie zapraszam do wyrażania sowjej opinii. pozdrawiam Giorgione
Napisano 20 Październik 200519 l Witam!! hmmmm no bardzo ladnie :D powiem ze nawet pieknie... moglbys pokazac jak wyglada twarz tej syreny?? pozdro
Napisano 20 Październik 200519 l bardzo ciekawa praca. Przyznaje. Ty to chyba siakiś student ASP co nie?? sam chętniie spróbował bym w glince coś wyklepać :P Pozdrowienia. P.S. Też zobaczył bym tważyczke syrenki!!
Napisano 20 Październik 200519 l swietne zroznicowanie faktory, bardzo bardzo dobry pomysł, moze ze zdiec nie idzie sie dokladnie polapac co jest co, jakby sie dalo zobaczyc to na zywo ... ahh No i własnie, ciekawe czy zeczywiscie student ASP? czy moze ktos udowodni ze bez ASP tez sie da robic takie zeczy XD
Napisano 20 Październik 200519 l Autor Niet - nie studiuję na ASP i nigdy nie miałem zamiaru się tam wybierać :)\ Robię sobie takie rzeczy bo po prostu lubię - zawsze lubiłem rzeźbę - chyba dzięki mojemu byłemu profesorowi w liceum. pozdrówka giorgione
Napisano 20 Październik 200519 l ile poly? pewno cos kolo 6m trisow ;/ moje dlutko by tego nie pociagnelo :D a tak powazniej calkiem calkiem...aczkowliek trudno oceniac z powodu braku konkurencji...z czego wynika ze jestes de best:>
Napisano 21 Październik 200519 l Tyle co mogę zobaczyć na zdjęciach to fajną ma sylwetkę... ... no przynajmniej tą górną część! Fajnie tez, że takie trochę poszarpane. "Żywa kreska" :P