Lukasz2244 Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Zakladam ten watek, gdyz wiele osob wlacznie ze mna pyta i interesuje sie ciekawymi tematami prac. Dlatego mysle ze w tym watku duzo osob znajedzie odpowiedz na swoje pytania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 mi sie obil o uszy ciekawy temat: "Fotorealistyczna wizualizacja projektów architektonicznych" Założenia i dane: Celem pracy jest analiza problemów związanych z wizualizacją projektów architektonicznych oraz opracowanie praktycznej metody wizualizacji uwzględniającej charakter projektów. Zakres pracy: 1.Przegląd technik i narzedzi służących do wizualizacji projektów architektonicznych. 2.Opracowanie procesu wizualizacji projektów. 3.Przykładowe wdrozenie procesu. 4.Analiza rezultatów oraz wnioski koncowe. Sylwetka dyplomanta: Znajomość zagadnień związanych z fotorealistyczną wizualizacją komputerowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Ja pisałem dyplomik na temat "Fotorealistyczny rendering w programie 3ds max" (MR) Wykorzystałem przykład kilku szklanych rzeźb, coniektórzy pewnie widzieli ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Ja na swoją prackę robię animkę. Pościg po ulicach San francisco :-) "Profesjonalnej nazwy jeszcze brakuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 Układ zapłonowy indukcyjny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=19939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi