Napisano 27 Październik 200519 l Zakladam ten watek, gdyz wiele osob wlacznie ze mna pyta i interesuje sie ciekawymi tematami prac. Dlatego mysle ze w tym watku duzo osob znajedzie odpowiedz na swoje pytania!
Napisano 28 Październik 200519 l mi sie obil o uszy ciekawy temat: "Fotorealistyczna wizualizacja projektów architektonicznych" Założenia i dane: Celem pracy jest analiza problemów związanych z wizualizacją projektów architektonicznych oraz opracowanie praktycznej metody wizualizacji uwzględniającej charakter projektów. Zakres pracy: 1.Przegląd technik i narzedzi służących do wizualizacji projektów architektonicznych. 2.Opracowanie procesu wizualizacji projektów. 3.Przykładowe wdrozenie procesu. 4.Analiza rezultatów oraz wnioski koncowe. Sylwetka dyplomanta: Znajomość zagadnień związanych z fotorealistyczną wizualizacją komputerowa.
Napisano 28 Październik 200519 l Ja pisałem dyplomik na temat "Fotorealistyczny rendering w programie 3ds max" (MR) Wykorzystałem przykład kilku szklanych rzeźb, coniektórzy pewnie widzieli ;) Pozdrawiam
Napisano 28 Październik 200519 l Ja na swoją prackę robię animkę. Pościg po ulicach San francisco :-) "Profesjonalnej nazwy jeszcze brakuje"