Navara Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 Ot taki sobie konik, moze byc krzywy bo na koniach znam sie tyle co widzialam na stadninie. Uwagi mile widziane co poprawic albo co zle. Ucze sie rysowac cos innego niz "stoi sobie pani caly czas w jednej pozie" ;)
polka dot Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 no nie wiem, kopyta nie pasuja, ogolnie jest kiepsko ;) ale dobrze ze sie za cos nowego bierzesz
Navara Napisano 28 Październik 2005 Autor Napisano 28 Październik 2005 kopytka sa pokryte wlosami z gory dlatego tak dziwnie wygladaja. Staralam sie jak najlepiej narysowac. Nie chce non stop tego samego ale chce duzo rozniastych rzeczy rysowac.
BLADE Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 wg mnie nie jest tak źle... jedynie szyja nieteges.. i napewnp prawa przednia noga.. raczej tak z tułowia nie wychodzi... reszta nienajgorzej.. taki bajkowy klimat
polka dot Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 odstaw to, i bierz sie za cos nowego, rusyj, rysuj, rysuj :)
sammael_at Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 dużo rysuj, i niezniechęcaj sie ich niezbyt pozytywnymi komenatarzami :-) trening czyni miszcza ;]
Gotham Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 Kome- szczerze mówiąc jak długo żyję nie widziałem żadnego twojego rysunku :D, wrzuć coś staruszku ;)
dreamdealer Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 jak zobaczylem to od razu wiedzialem, ze to musiała rysowac kobieta ;) troche uchybiłaś anatomii, ale skoro to temat bajkowy to mozna przymknąć oko :) zresztą jak żyję nie widzialem takiego zwierza, wiec co ja tu bede o anatomii haha, pzdr
-Pa6L0- Napisano 28 Październik 2005 Napisano 28 Październik 2005 a to te konie w stadninie miały takie coś na czole i tyle kłaków na kopytach:> [hahaha] obrazek moze być ale duzo to się nie pomęczyłaś nad nim raczej:/ bo tu są same kontury
Navara Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 No nie pomeczylam sie ale staralam sie [ to jest jednorozec, wystarczy koniowi pociagowemu galaz do mordy doczepic :P] Obiecuje ze rysuje [mm ale rymuje nawet tego nieczuje :P] ten byl na tablecie ale wiecie w olowku mam wiecej tylko skanera mi poskapili :P Ide pomalowac cos bo totalne nudy. EDIT : Efekt pracy zeby zabic 43 minuty nudow.Balam sie go pokazac ale pokazalam ..zreszta kolejny koń :/ tym razem z obrazka na scianiete ciemne krechy do gdzie sie odznaczaja miesnie. Chcialam go pokolorowac ale sie boje...
Eden-3d Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 niby chcesz sie czegos nauczyc ,ale z drugiej strony sie boisz nie wyjdzie to trudno przeciez nie od razu rzym zbudowano ,im wiecej serca i wysilku w to wlozysz tym lepiej
Navara Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 dzieki za motywacje, ja sie balam ze nie wyjdzie i znowu uslysze cos w rodzaju nie rysuj bo nie rysujesz od razu jak leander i itd.. No ale ok. bede probowac
miwt Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 tematyka typowo dziewczynska...ale dobrze bo konie to tez szeroki temat ...i rysujac je takze mozna sie duzo nauczyc:)
Navara Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 ojej a co nie jest typowo dziewczynskie bo nie wiem za co mam sie brac?:P moze narysowac mam jakas masakre na miare leandera i bedzie ok?:> Niestety jestem kobieta i do tego ucze sie,raczej pierwszego nie zmieni ale drugie z pewnoscia ;P Teraz napisze to co napisal eden-3d bo sie z tym zgadzam nie od razu Rzym zbudowano ;P z pewnoscia kiedys zbuduje "swoj Rzym" ale narazie musi minac troche czasu... ;>
arturros Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 ej Navara. czas na pisanie kolejnych postow moglabys przeznaczyc na rysunek:) i przy okazji wrzucic na forum:) w ten sposob wlasnie bedziesz sie uczyc. rozwijac. tak mi sie wydaje;]
Kosmoski Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 Jeżeli dopiero zaczynasz z rysowaniem to mogę jedynie ci powiedzieć że masz talent.>>> Ja zacząłem 15lat temu od przerysowania komiksów,, i teraz trochę żałuje że nieliznołem trochę rysunku typowo z ASP...Nie możesz się ograniczać,, tym tak zwanym stylem – polecam najpierw zacząć od kompozycji,, Utech. Rysunku i anatomii >>> 3 rady jak chcesz cosik osiągnąć – na początku weź sobie jakieś zdjęcie i je po prostu zacznij przerysowywać, rysuj co najmniej przez kilka godzin dziennie – i zainwestuj w jakieś booki z teorią rysowania - - - pozdro
Navara Napisano 30 Październik 2005 Autor Napisano 30 Październik 2005 Dzieki. Ja tez przerysowywuje komiksy i wszystko co sie da z reszta bo mi tak poradzili, a czy mam talent to wiele osob powie ze nie ;) Towarzystwo w ktorym sie obracam mowi tak i kto tu mowi prawde nie ?;) mam kilka szkicow tylko kurcze zeskanowac nie mam gdzie. Booki...taak gdyby nie to ze nie mam ojca a matka nie pracuje(i nie moze) byloby fajnie, moze kupilabym sobie jakas ksiazke, teraz niestety nie ma mowy :(
dreamdealer Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Dzieki. Ja tez przerysowywuje komiksy i wszystko co sie da z reszta bo mi tak poradzili, a czy mam talent to wiele osob powie ze nie ;) Towarzystwo w ktorym sie obracam mowi tak i kto tu mowi prawde nie ?;) mam kilka szkicow tylko kurcze zeskanowac nie mam gdzie. Booki...taak gdyby nie to ze nie mam ojca a matka nie pracuje(i nie moze) byloby fajnie, moze kupilabym sobie jakas ksiazke, teraz niestety nie ma mowy :( Navaro, wrzuć mi na PM swojego emaila, porobię i wyślę Tobie skany (co prawda robione cyfrówką, ale sprawdziłem, wychodzą ostre i czytelne) z moich książek. Nie wiem co konkretnie Cie interesuje, jaki temat rysunku, wszystkiego raczej nie da rady bo byłyby to setki, jeśli tysiące zdjęć, dzisiątki emaili i pare dni roboty heh, więc się określ... hmmm, pomyślmy, mam książkę o rysowaniu zwierząt, może koniki? :)
Rekomendowane odpowiedzi