Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

mintrill> Jesli chodzi o ten bump to chcialem uzyskac efekt takiej bialej tapety ktorą póżniej się maluje farbą. można do niej wbijać szpilki itp i nie widzć pęknieć na ścianach.

xeav> a po czym widać że mental? wg mnie nie da się odgadnąć renderera po obrazku. Jedyny jaki ja ptrafie zgadnac to renderer z modo i mazowy scanline.

hindus> fakt chmury są niżej niż... wyżej.

Napisano

Pierwsze co rzuca się w oczy to foteliki, wydają się malutkie, siedzisko bardzo nisko do tego bardzo wąskie. Chmury i czajniki też najlepiej sie nie prezentują. Troszkę za ciemno przez co mało przytulnie.

Druga wersja znaczniele lepsza (brak tych foteli).

Całość nie jest zła, modele bez większych błędów.

Pzdr!

Napisano

a ja sie tak zastanawiam co sie odbija (albo prześwituje) w szybach w szafie; w pierwszej wersji to chyba jakieś talerze, chociaż też nie jestem pewien, ale w drugiej wersji to wygląda jakby hdri sie odbijało albo coś, a to jest wnętrze, no ogólnie bardzo dziwnie to wygląda. Coś chyba też jest nie tak z proporcjami (chodzi głównie o 0204.jpg), nie wiem może to wina ustawień kamery, ale szafa wydaje sie ogromna w porównaniu do telewizora i kanapy

Napisano

Jedyny jaki ja ptrafie zgadnac to renderer z modo i mazowy scanline.

no coś mi sie wydaje że modo nie ma jeszcze renderu :/

a co do bracki to bardzo przeciętnie, firanki takie sztyczne, odbicia :/

Napisano

hymmm nieźle .. ale jakoś w dziwnych miejscach się światlo odbija, zwlaszcza w 1 wersji w ostatnim pokoju chyba kuchni i chmury do luftu ;D jak również jakoś ci się obrazy na ścianach rozmazaly ;))

Napisano
no coś mi sie wydaje że modo nie ma jeszcze renderu :/

ogladalem prezentacje wersji 2 i ma render. a pare zajefajnych funkcji jak rozmyte odbicia czego inne renderery nie maja.

Napisano

oprocz foteli nie fajne te luczki przy kuchni w werszji pierwszej.

druga wersja przyjemniejsza.jak poprawisz sobie materialy i swiatlo to bedzie dobrze;) ujecia jakies strasznie nienaturalne. mysle ze lepiej jest pokazywac wnetrze z wysokosci przyblizonej do 'ludzkiej':) mimo ze mniej mozna pokazac

render kiepski ale tez mentala mecze i wiem jak ciezko to idzie :[

powodzenia

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności