Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na początku wypadałoby się przywitac :)

..wiec witam...

moje trzecie podejscie do tabletu, wszelkie uwagi niezmiernie mile widziane

pozdrawiam

shogo0044jt.jpg

• Odpowiedzi 391
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pierwsze niezle nawet bardzo.

A teraz mala rada - unikaj mangi jak ognia, nie popelniaj mojego bledu, ja kilka lat bawilam sie w mange a teraz przez nia mam ogoromne problemy by narysowac cos normalnego, rysuj cokolwiek tylko nie mange. To tylko rada a co zrobisz to zalezy tylko od ciebie :)

• Like 1
Napisano

Navara, wszyscy wiemy że Każde Oko Jest Spoko, ale takie komentarze przy Twojej pracy nie przesądzają jeszcze, że istnieje tylko "Jedna Droga Rysowania", popatrz np. na speedy Mayk'a ;]

Mayk: postać ma jakiś problem ze swoimi okularami, kolory i cieniowanie ciekawe, czekam na więcej bo jedną pracę ciężko oceniać

Napisano

to dotyczylo 2 obrazka ale nie napisalam wcale ze jest jedna droga do rysowania ale o tym ze manga jest kiepskim pomyslem jesli ktos chce postaci malowac, to tylko tyle serio

Napisano

Ojej spokojnie przepraszam jesli Cie cos urazilo ja tylko wyrazam swoje zdanie jak kazdy inny tutaj a to ze moglo byc cos o czym nie wiem no to juz nie moja wina. Napisalam ze to tylko rada z mojej strony i nic wiecej.

Napisano

No to jadziem dalej z koksem :D

Kolejny typ w oksach..

redimax6hf.jpg

..co do jakis preferencji, specjalizacji itp...hmmm..nie mam, jestem w stanie robic wszystko..podobno na tym polega wspolczesny rynek :P

Napisano

nos zbyt wyraźny, włosy jakoś mi nie pasują do reszty, ale poza tym - świetne, szczególnie czerwone okulary ;)

(yh zła strona, sorry, to było o trzeciej pracy [...])

Napisano

widze ze masz kilka typow rysunku i ci to wcale nie przeszkadza zaczynajac od mangi pzez postacie cos w stylu gta po normlane szkice...fajnie:)

Napisano

świetnie Ci to idzie...widać że czujesz sie w tym dobrze;O podoba mi sie bardzo ten pierwszy concept...portret olówkiem bardzo ladny i ogólnie jest git

ps. Mayk, a tata Marcina powiedzial że masz talent...:D

Napisano

joł pierwszy bardzo fajny, podoba mi sie jego poza oprocz stop, sa dziwnie ulozone, lewa konkretnie. Drugi tez jest spoko, aczkolwiek nie zgadza mi sie pozycja jego prawej reki i plecaka, zrobilem takie szybkie cos zeby to jakos zobrazowac:

beznazwy2zc0.jpg

pozatym tyl glowy mi wyglada na za duzy..troszeczke.oczywiscie moge sie mylic, wiec bierz poprawke na to co mowie to tylko moje zdanie:p salut

Napisano

dziwny kolo- jakby głowa była wzorowana ze zdjecia czy innego źródła natomiast tułów z innego( głowa oswietlona z dwoch zrodel swiatla, ciała natomiast z jednego)..troche połamany ten gostek, jego lewy bark troche za nisko,lewa witka za blisko tułowia- jakby cos pod pachą sciskal, z lewa stopa tez cos nie tak:/ zwichnieta?

Napisano

Gostek leży na całej linii. Twarz pokrzywiona - jakby dostał prawym sierpowym, łydki zbyt masywne, nieproporcjonalne :) pojechałem, ale to nie ze złośliwości - traktuj to jako przychylną korektę. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności