lisu Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Na początku wypadałoby się przywitac :) ..wiec witam... moje trzecie podejscie do tabletu, wszelkie uwagi niezmiernie mile widziane pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 Dorzucam też robótki reczne :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 pierwsze bardzo ladne...jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 pierwsze niezle nawet bardzo. A teraz mala rada - unikaj mangi jak ognia, nie popelniaj mojego bledu, ja kilka lat bawilam sie w mange a teraz przez nia mam ogoromne problemy by narysowac cos normalnego, rysuj cokolwiek tylko nie mange. To tylko rada a co zrobisz to zalezy tylko od ciebie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Navara, wszyscy wiemy że Każde Oko Jest Spoko, ale takie komentarze przy Twojej pracy nie przesądzają jeszcze, że istnieje tylko "Jedna Droga Rysowania", popatrz np. na speedy Mayk'a ;] Mayk: postać ma jakiś problem ze swoimi okularami, kolory i cieniowanie ciekawe, czekam na więcej bo jedną pracę ciężko oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 to dotyczylo 2 obrazka ale nie napisalam wcale ze jest jedna droga do rysowania ale o tym ze manga jest kiepskim pomyslem jesli ktos chce postaci malowac, to tylko tyle serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ta, zauwaz jednak, ze kolega moze jednoczesnie cwiczyc rozne sposoby malowania postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Navara Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Ojej spokojnie przepraszam jesli Cie cos urazilo ja tylko wyrazam swoje zdanie jak kazdy inny tutaj a to ze moglo byc cos o czym nie wiem no to juz nie moja wina. Napisalam ze to tylko rada z mojej strony i nic wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 kto tu sie uraził:D popieram avengera, jak sie osiagnie taki poziom jak Mayk, to mozna spokonie mangować do woli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 2 Listopad 2005 Autor Share Napisano 2 Listopad 2005 No to jadziem dalej z koksem :D Kolejny typ w oksach.. ..co do jakis preferencji, specjalizacji itp...hmmm..nie mam, jestem w stanie robic wszystko..podobno na tym polega wspolczesny rynek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 2 Listopad 2005 Autor Share Napisano 2 Listopad 2005 ..i portrecik mojej lubej :D ołówek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 wow! portrecik jest po prostu super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 super pracki, gosc w brylach rzadzi ( ale ma morde...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 portrecik miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Wszystkie pracki są WYPAŚNE. Brawo!!! Pozdro.......................................... ................................................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 nos zbyt wyraźny, włosy jakoś mi nie pasują do reszty, ale poza tym - świetne, szczególnie czerwone okulary ;) (yh zła strona, sorry, to było o trzeciej pracy [...]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 widze ze masz kilka typow rysunku i ci to wcale nie przeszkadza zaczynajac od mangi pzez postacie cos w stylu gta po normlane szkice...fajnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 wow, ten gosc w brylach rzadzi ! Przypomina stylem F.Millera (tego od Sin City) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 kolejny talenciak no nie :) portret cool wszystko wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 7 Listopad 2005 Autor Share Napisano 7 Listopad 2005 Zrobiłem to tydzień temu z konceptu tuszem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 ..oraz mały fragment (spory zoom) czegoś, nad czym własnie siedze.. wszelkie sugestie mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 oj ci zolnierze wygladaja troche jak dzieci...po za tym ladny szkicyk:)...zobaczymy co z tego wyjdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 heh, oni maja wygladac jak dzieci :D tytuł całości: "KidSoldiers" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 pokazuje całośc KidSoldżersów, progres oceniam na jakies 50-60%, wiec jeszcze sporo roboty mnie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 2 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Jako że nie widziałem sensu dłubania nowego tematu, wrzucam w moj stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golum Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 jak mam być szczery to w tym wądku pracki idą od najlepszej do najgorszej...ale wszystkie sa niezłe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 świetnie Ci to idzie...widać że czujesz sie w tym dobrze;O podoba mi sie bardzo ten pierwszy concept...portret olówkiem bardzo ladny i ogólnie jest git ps. Mayk, a tata Marcina powiedzial że masz talent...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 no, no, no no bardzo ladne, oooo dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Ostatnia pracka juz calkiem spoko - troche szkoda ze "punkt centralny" przesuwa sie z twarzy na to swiatlo powyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2006 kilka skreczów techniką tradycyjną, nie widziałem sensu zakładania nowego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 no bardzo fajne te statki, stworek troche w okolicach glowy nieczytelny, ale tewz spoko pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2006 i jeszcze kilka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 pierwszy jak krab z neverhooda drugi fajna kreska edit: o i dwa nowe:) tez fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursadlos Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 niom fajne. glowa ze swiatlem i szkic goscia z czerwienia spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2006 Pokolorowałem w PSie ten koncepcik ze strony 3 tego topiku pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekG Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 no i fajnie, podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 dokladnie ma swoj styl;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 Koncepcik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 te olowkowe koncepty stateczkow sa naprawde...naprawde :) a najmniej mi sie podoba ten biskup ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2006 Porcja skreczów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remedy Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Demon świetny, gostek na "motorynce" zabawny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 portrecik zarąbisty ołówek rules mangi nie lubię reszta spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 pomysly swietne ale zeby to Ci szybko szlo to nie powiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 Kolejna porcyjka wypotów, pokolorowałem diabełka: i cos z innej beczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptasior Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 joł pierwszy bardzo fajny, podoba mi sie jego poza oprocz stop, sa dziwnie ulozone, lewa konkretnie. Drugi tez jest spoko, aczkolwiek nie zgadza mi sie pozycja jego prawej reki i plecaka, zrobilem takie szybkie cos zeby to jakos zobrazowac: pozatym tyl glowy mi wyglada na za duzy..troszeczke.oczywiscie moge sie mylic, wiec bierz poprawke na to co mowie to tylko moje zdanie:p salut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzool Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Fajnie. Gość na bzynce kojarzy się z jakąś nowoczesną wersją "alicji w krainie czarów" - wyjątkowo pasuje na nowego królika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 nekst łan, ołówkowy koncepcik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 dziwny kolo- jakby głowa była wzorowana ze zdjecia czy innego źródła natomiast tułów z innego( głowa oswietlona z dwoch zrodel swiatla, ciała natomiast z jednego)..troche połamany ten gostek, jego lewy bark troche za nisko,lewa witka za blisko tułowia- jakby cos pod pachą sciskal, z lewa stopa tez cos nie tak:/ zwichnieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzool Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Gostek leży na całej linii. Twarz pokrzywiona - jakby dostał prawym sierpowym, łydki zbyt masywne, nieproporcjonalne :) pojechałem, ale to nie ze złośliwości - traktuj to jako przychylną korektę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Takich troche bzdetów nowych: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi