xeav Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 -Link- Serwis Evermotion opublikował ciekawy tutorial: Making of Maxwell scene autorstwa Hindus'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 "...czy jak wy to nazywacie w angielskim..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 czy to dziala tylko w windows media player ?? bo oporcz tego to mi nie idzie w innych programamch :( ?? a wmp mam cos skoponay bo mi tnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 masz http://www.techsmith.com/products/studio/codec.asp ? Ra - :) pokaleczyłem sobie troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 no hindus hehe smieszny tutek :D polewka na calego.... ale bardzo fajjnie to wyszlo baaardzo szybko leciales chyba czasu bylo malo ;) RA--> hehe mnie tez to rozwalilo :D hindus-->szacunek.... aha i takie pytanie czemu film ma nagrane 27min a tutek konczy sie po (chyba strzelam) 20?? reszta czarny ekran ale nic nie jest wycciete i nic nie wcielo bo pisze koniec :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 no więc tak - na takim łączu jak mam to troche ciężko było by wrzucic wjęcej mega na serwer :] - (podziękowania dla Pioniera) dlatego tak szybko - czarne tło - hmm teraz to widze ale czemu to nie wiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Może nie najlepsze miejsce na to pytanie, ale czemu nadal nie moge odtworzyć tego tutka? Ściągnąłem i zainstalowałem ten kodek i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Moze reset kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Najlepiej to otwierac w Windows Media Player, ale moze ja sie nie znam ;)... Tutek fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Własnie przed chwilą obejżałem i bardzo mi sie podoba, wogóle niezłe smiechy były jak go oglądałem ;) Super Super i szacuneczek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 fajny, fajny, a co do odtwarzania to ja to oglądałem w winampie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ja go ogladalem w media player classic ogolnie powiem ze fajny masz styl modelowania... :D i kilku fajnych opcji uzyles o ktorych nie mialem pojecia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 Restarcik kompa (nie lubię tego, wrrrr ) i nic nie pomogło ;( Wymagany koder-dekoder wideo nie jest zainstalowany na tym komputerze. Jeśli ktoś ma chwilkę to zapraszam na GG :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 2 Listopad 2005 Share Napisano 2 Listopad 2005 ffdshow kodek pobierz jest za darmo dla mnie najlepszy wszystko dziala + ac3 filter zainstaluj i musi dzialac !! masz tu linka http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi