xeav Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 -Link- Kaustyka w real time'ie hardware: Microsoft DirectX 9 and HLSL were used to implement caustics mapping on a GeForce 6800 AGP graphics card. All frame rates quoted below are for the GeForce 6800. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 no i po co nam ten cały caustic contest hehehe ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 co to sie dzieje na tym swiecie, mi kaustyka liczy sie po pol godziny a tu w realu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 No nieee.... ja nie moge.... ;(;(;(;(;(.... dołek.... *no ale i tak te kaustyki nie są takie zajebi*** jak nasze z Contestu :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 wow ciekawe czy na słabszych kartach też to polzie, chętnie bym to w farcry zobaczył, tam wiele wody:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 :D:D no jak widzialem trailera najnowszego enginu farcry'a(CryEngine 2) to myślałem że się posram.... i bym się nie zdziwił jak by to tam było :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 co to sie dzieje na tym swiecie, mi kaustyka liczy sie po pol godziny a tu w realu :/ w realu kaustyka się nie liczy, od tego zacznijmy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 było dawno temu juz ;] nie pojdzie na slabszych kartach- mowie odrazu... jest tam inna technika uzywana poprostu... jezeli chcecie to poczytajcie jakies artki koderskie na dobrych portalach albo jakis tutorial w sieci wam sie trafi nawet ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi