MohSETH Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 Jednak zrezygnowałem z Ferrari na rzecz Nokii 6670:) muszę się jeszcze doszkolić:P Najwięcej problemu sprawił mi guzik:) więc jego eksponuję:P Pozdrawiam i obiecuję, że w niedługim czasie wezmę się za jakąś brykę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Listopad 2005 Share Napisano 16 Listopad 2005 te blueprinty przecież nie są złe, czekam na update'y. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 przeciez printy pasuja do sibie o co chodzi?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 powodzenia ziom choc nie wiem czy zdajesz sobie sprawe na co sie porywasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 no wybral sobie bardzo trudny model jako pierwszy a na dodatek w rhino (tak mi sie wydaje) :D na pewno bede tu zagladal z wiadomych wzgledow ten model znam jak wlasna kieszen :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 nielot czem trudny ? jedynie no z przodem jest trpche zabawy a tyl to taki delikatny banal a tak to enzo ma tak widoczne rysy nadwozia ze nawet nietrzeba sie dlugo zastanawiac. a jakos dziwnie te printy ustawiles czemu robisz od osi 0 gdzies wbok nie lepiej niech os 0 bedize symmetrią nadwozia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 no wlasnie chodzilo mi o przod widzialem kilka modeli enzo w rhino i przody nie wygladaly za ciekawie :) ale w sumie to nie jest trudny choc w poly z tylem jest troche zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Bzyku nie mierz ich swoją miarą bo nic z tego nie będzie - inne przeliczniki podołania przy takim modelu i rhino ;) dla Ciebie to tylko pare surface'ów etc a dla kogos to naprawde poracha - m isie widzi ze na tym przodzie to możesz miec naprawde problemy zwłaszcza w miejscu gdzie maska idzie nad lampami co jest takie wybrzuszenie , zreszta czas pokaże tylk osie nei zraź bo ja tak miałem po paru godzinach walki z nadkolem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 a czy ja napisalem ze jest latwy ? :) przod wystarczy usiasc poogladac zdjecia i odrazu widac co i jak zrobic a najlepiej sobie rozrysowac to na zdjeciu a co do tych printow to nigdy nie bedzie tak ze wszysko bedzie sie pokrywac a nawet jak bedzie to jak wlaczysz analize krzywej to juz widac ze jest cos nietak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 kurde MohSETH mogles zrobic cos wiecej niz 3 krzywe przed pokazaniem wipa :) juz myslalem ze cos bedzie a tu nic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Zrob pare surfikow i obaczymy. :) Powodzenia i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 no ja tez sie napalilem ... no nic ... czas pokaze ... a jak narazie pozostaje nam trzymac kciuki ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 20 Listopad 2005 Autor Share Napisano 20 Listopad 2005 Przyjmijcie moje oficjalne PRZEPROSINY ale narazie rezygnuję z Enzo... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 21 Listopad 2005 Autor Share Napisano 21 Listopad 2005 Powolutku brnę do przodu:) Nie wiedziałem, że teguziki będą takie czasochłone:P i to na dodatek każdy jest inny;( Co myślicie o mojej pracy?;) Mam problem: Chciałbym zrobić fillet na tych żółtych edge'ach i nie wiem w jaki sposób to zrobić, możecie mi pomóć? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 tutoriale do thino (manual), lekcja odnośnie patcha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Ale filleta mogles zrobic pipem i sweep'ami. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 Witam Zaraz wyrzucę komputer przez okno:) Nie mam pojęcia jak zrobić wypukłego surfa... Widziałem tutka Sanserifa, ale nic z tego... Macie może jakieś pomysły? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 23 Listopad 2005 Autor Share Napisano 23 Listopad 2005 Panowie czy mogę liczyć na waszą pomoc? Bo bez niej nigdy nie wymodeluję samochodu... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 wiesz zle myslisz az poszukalem zdjec tego navi i wystarczy ze zrobisz profil tego wglebienia wtedy to tylko 2rail z profilami ale najpierw pofiletuj te ostre narozniki to widac na tym zdjeciu dobrze nawet ;) a i no niewiem co ma komura do samochodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 23 Listopad 2005 Autor Share Napisano 23 Listopad 2005 Dzięki Bzyku za odpowiedź:) Najpierw zrobię komórke a dopiero potem wezmę się za bryczkę:) Czu mógłbyś opisać tę metodę troszkę mniej skrótowo bo nie wie i co chodzi;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 Jakosc troche kuleje, ale lepszy rydz niz nic. ;) Sposob moze (napewno!) nie jest pierwszych lotow, lecz to jest dosc szybki sposob. http://www.megaupload.com/?d=0T3OE3BT pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 Wielkie dzięki RA naprawdę pomogło:) Tobie hindus również dziękuję:) To jest malutki progressik, niestety praca i nauka pożera prawie mój cały czas:( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi