Napisano 16 Listopad 200519 l Jednak zrezygnowałem z Ferrari na rzecz Nokii 6670:) muszę się jeszcze doszkolić:P Najwięcej problemu sprawił mi guzik:) więc jego eksponuję:P Pozdrawiam i obiecuję, że w niedługim czasie wezmę się za jakąś brykę:)
Napisano 17 Listopad 200519 l powodzenia ziom choc nie wiem czy zdajesz sobie sprawe na co sie porywasz :)
Napisano 17 Listopad 200519 l no wybral sobie bardzo trudny model jako pierwszy a na dodatek w rhino (tak mi sie wydaje) :D na pewno bede tu zagladal z wiadomych wzgledow ten model znam jak wlasna kieszen :D
Napisano 17 Listopad 200519 l nielot czem trudny ? jedynie no z przodem jest trpche zabawy a tyl to taki delikatny banal a tak to enzo ma tak widoczne rysy nadwozia ze nawet nietrzeba sie dlugo zastanawiac. a jakos dziwnie te printy ustawiles czemu robisz od osi 0 gdzies wbok nie lepiej niech os 0 bedize symmetrią nadwozia ?
Napisano 17 Listopad 200519 l no wlasnie chodzilo mi o przod widzialem kilka modeli enzo w rhino i przody nie wygladaly za ciekawie :) ale w sumie to nie jest trudny choc w poly z tylem jest troche zabawy.
Napisano 17 Listopad 200519 l Bzyku nie mierz ich swoją miarą bo nic z tego nie będzie - inne przeliczniki podołania przy takim modelu i rhino ;) dla Ciebie to tylko pare surface'ów etc a dla kogos to naprawde poracha - m isie widzi ze na tym przodzie to możesz miec naprawde problemy zwłaszcza w miejscu gdzie maska idzie nad lampami co jest takie wybrzuszenie , zreszta czas pokaże tylk osie nei zraź bo ja tak miałem po paru godzinach walki z nadkolem :]
Napisano 17 Listopad 200519 l a czy ja napisalem ze jest latwy ? :) przod wystarczy usiasc poogladac zdjecia i odrazu widac co i jak zrobic a najlepiej sobie rozrysowac to na zdjeciu a co do tych printow to nigdy nie bedzie tak ze wszysko bedzie sie pokrywac a nawet jak bedzie to jak wlaczysz analize krzywej to juz widac ze jest cos nietak
Napisano 17 Listopad 200519 l kurde MohSETH mogles zrobic cos wiecej niz 3 krzywe przed pokazaniem wipa :) juz myslalem ze cos bedzie a tu nic :)
Napisano 18 Listopad 200519 l no ja tez sie napalilem ... no nic ... czas pokaze ... a jak narazie pozostaje nam trzymac kciuki ;] pozdro
Napisano 20 Listopad 200519 l Autor Przyjmijcie moje oficjalne PRZEPROSINY ale narazie rezygnuję z Enzo... Pozdrawiam
Napisano 21 Listopad 200519 l Autor Powolutku brnę do przodu:) Nie wiedziałem, że teguziki będą takie czasochłone:P i to na dodatek każdy jest inny;( Co myślicie o mojej pracy?;) Mam problem: Chciałbym zrobić fillet na tych żółtych edge'ach i nie wiem w jaki sposób to zrobić, możecie mi pomóć? Pozdrawiam
Napisano 22 Listopad 200519 l Autor Witam Zaraz wyrzucę komputer przez okno:) Nie mam pojęcia jak zrobić wypukłego surfa... Widziałem tutka Sanserifa, ale nic z tego... Macie może jakieś pomysły? Pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200519 l Autor Panowie czy mogę liczyć na waszą pomoc? Bo bez niej nigdy nie wymodeluję samochodu... Pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200519 l wiesz zle myslisz az poszukalem zdjec tego navi i wystarczy ze zrobisz profil tego wglebienia wtedy to tylko 2rail z profilami ale najpierw pofiletuj te ostre narozniki to widac na tym zdjeciu dobrze nawet ;) a i no niewiem co ma komura do samochodu :)
Napisano 23 Listopad 200519 l Autor Dzięki Bzyku za odpowiedź:) Najpierw zrobię komórke a dopiero potem wezmę się za bryczkę:) Czu mógłbyś opisać tę metodę troszkę mniej skrótowo bo nie wie i co chodzi;) Pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200519 l Jakosc troche kuleje, ale lepszy rydz niz nic. ;) Sposob moze (napewno!) nie jest pierwszych lotow, lecz to jest dosc szybki sposob. http://www.megaupload.com/?d=0T3OE3BT pozdrawiam
Napisano 26 Listopad 200519 l Autor Wielkie dzięki RA naprawdę pomogło:) Tobie hindus również dziękuję:) To jest malutki progressik, niestety praca i nauka pożera prawie mój cały czas:( Pozdrawiam