gucias Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 tytuł jest tymczasowy, pracka ta prezentuje tylko jeden skończony model który będzie częścią mojej nowej większej pracki. No narazie tyle - oto skończony żółwik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 słodki. czym będzie reszta sceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 słodki fakt :) ten projekt to animka czy still? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 no robię to z myślą o starycznych raczej ujęciach ale.....kurcze no kusi mnie żeby zrobić animke :) ale to sprzęt bym musiał upgradować :) te ujęcia robił mi ok 5 min jedno. licząc 30 ujęć na sekunde to hohoho albo jeszcze dłużej bym robił animke :) p.s. hehe nikt nie zauważył że brakuje "t" w tytule gzieś mi się umksło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 WOW ale zajefajny mały turtle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 zbyt płaskie ( gładkie ) łapki oraz jakaś dziwna ta tekstura skóry żółwia ( cegły??? ), pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 zrob z tego bardzie cartoon i będzie git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 hmm ale fajny pomysł jeśli można to mapowanie na głowie chyba troszkę po bokach sie rozjezdza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 17 Listopad 2005 Autor Share Napisano 17 Listopad 2005 a to takie tylko tak sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Dobre w ryj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 nie no super jeszcze troszke lepszy mapping i fajny bump i będzie genialnie, nie zapomnij o dobzre wymodelowanym otoczeniu, no i czym to będziesz renderoał w finale btw: napisz do mnię na gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Źółwik jest spox..... But one question... WHY STUPID? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 stupid no nie wiem bo tak jakoś wyszło nie moja wina że taki się urodził :) AGmakonts: spoko otoczenie jeszcze jakieś fajne postaram się zrobić a w finale renderować będę w blenderze tka jak te zaprezentowane obrazki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 hmmm a może yafray? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 yafray no ok jakośćma lepszą ale czas dłuższy poza tym jak podciągnesamplowanie to szumy lekko znikną i prawie jak z yafraya bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekp Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 hej, ja tez kiedys zrobilem cartoonowego zołwika :D:D http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=18932 A co do Twojego to fajny ale troszku ta texturka trawy jakas nie taka, ale rzeszta jest w porzadku :D Pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 ...a dla mnie on sie az prosi o takie "szkliste" spojrzenie i moze by tak pare lusek zrobic w innym kolorze? nie no ale ogolnie slodkie! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiop1990 Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Cudowny zulwik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Bardzo ładna pracka. Troszeczkę IMO za dużo zieleni, ale może być. Chociaż trawę mógłbyś poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 teksturka monotonna, przydaloby sie cos bardziej zroznicowanego, ale fakt ze jego pikne łoczęta ściagają całą uwage i wszyscy odrazu miekna :P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 20 Listopad 2005 Autor Share Napisano 20 Listopad 2005 heh na otoczenie nie patrzcie to tylko tak do prezentacji obiektu żółwia, zrobię jeszcze kilka innych zwierzatek i mam zamiar skomponowac finalna prackę (może animke) ale to za jakis czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 22 Listopad 2005 Autor Share Napisano 22 Listopad 2005 a tu inny stworek, przyjaciej żółwia ...tym razem jest to kaczka (jakże modna w Polsce od niedawna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 słodka, ale znów ten problem, co z żółwiem, mało żróżnicowana kolorystycznie. Przymulony wzrok ma, jakby sie zjarała:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 A ja ciągle nierozumię dlaczego Stupid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi