Napisano 17 Listopad 200519 l tytuł jest tymczasowy, pracka ta prezentuje tylko jeden skończony model który będzie częścią mojej nowej większej pracki. No narazie tyle - oto skończony żółwik
Napisano 17 Listopad 200519 l Autor no robię to z myślą o starycznych raczej ujęciach ale.....kurcze no kusi mnie żeby zrobić animke :) ale to sprzęt bym musiał upgradować :) te ujęcia robił mi ok 5 min jedno. licząc 30 ujęć na sekunde to hohoho albo jeszcze dłużej bym robił animke :) p.s. hehe nikt nie zauważył że brakuje "t" w tytule gzieś mi się umksło :)
Napisano 17 Listopad 200519 l zbyt płaskie ( gładkie ) łapki oraz jakaś dziwna ta tekstura skóry żółwia ( cegły??? ), pozdr
Napisano 17 Listopad 200519 l hmm ale fajny pomysł jeśli można to mapowanie na głowie chyba troszkę po bokach sie rozjezdza :D
Napisano 18 Listopad 200519 l nie no super jeszcze troszke lepszy mapping i fajny bump i będzie genialnie, nie zapomnij o dobzre wymodelowanym otoczeniu, no i czym to będziesz renderoał w finale btw: napisz do mnię na gadu
Napisano 18 Listopad 200519 l Autor stupid no nie wiem bo tak jakoś wyszło nie moja wina że taki się urodził :) AGmakonts: spoko otoczenie jeszcze jakieś fajne postaram się zrobić a w finale renderować będę w blenderze tka jak te zaprezentowane obrazki:)
Napisano 18 Listopad 200519 l Autor yafray no ok jakośćma lepszą ale czas dłuższy poza tym jak podciągnesamplowanie to szumy lekko znikną i prawie jak z yafraya bedzie
Napisano 19 Listopad 200519 l hej, ja tez kiedys zrobilem cartoonowego zołwika :D:D http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=18932 A co do Twojego to fajny ale troszku ta texturka trawy jakas nie taka, ale rzeszta jest w porzadku :D Pozd.
Napisano 20 Listopad 200519 l ...a dla mnie on sie az prosi o takie "szkliste" spojrzenie i moze by tak pare lusek zrobic w innym kolorze? nie no ale ogolnie slodkie! Pozdrawiam
Napisano 20 Listopad 200519 l Bardzo ładna pracka. Troszeczkę IMO za dużo zieleni, ale może być. Chociaż trawę mógłbyś poprawić.
Napisano 20 Listopad 200519 l teksturka monotonna, przydaloby sie cos bardziej zroznicowanego, ale fakt ze jego pikne łoczęta ściagają całą uwage i wszyscy odrazu miekna :P pozdro
Napisano 20 Listopad 200519 l Autor heh na otoczenie nie patrzcie to tylko tak do prezentacji obiektu żółwia, zrobię jeszcze kilka innych zwierzatek i mam zamiar skomponowac finalna prackę (może animke) ale to za jakis czas
Napisano 22 Listopad 200519 l Autor a tu inny stworek, przyjaciej żółwia ...tym razem jest to kaczka (jakże modna w Polsce od niedawna)
Napisano 22 Listopad 200519 l słodka, ale znów ten problem, co z żółwiem, mało żróżnicowana kolorystycznie. Przymulony wzrok ma, jakby sie zjarała:D