Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

tytuł jest tymczasowy,

pracka ta prezentuje tylko jeden skończony model który będzie częścią mojej nowej większej pracki.

No narazie tyle - oto skończony żółwik

turtelikDELTA4.jpg

turtelikDELTA5.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

no robię to z myślą o starycznych raczej ujęciach ale.....kurcze no kusi mnie żeby zrobić animke :) ale to sprzęt bym musiał upgradować :) te ujęcia robił mi ok 5 min jedno. licząc 30 ujęć na sekunde to hohoho albo jeszcze dłużej bym robił animke :)

p.s. hehe nikt nie zauważył że brakuje "t" w tytule gzieś mi się umksło :)

Napisano

hmm ale fajny pomysł jeśli można to mapowanie na głowie chyba troszkę po bokach sie rozjezdza :D

Napisano

nie no super jeszcze troszke lepszy mapping i fajny bump i będzie genialnie, nie zapomnij o dobzre wymodelowanym otoczeniu, no i czym to będziesz renderoał w finale

btw: napisz do mnię na gadu

Napisano
  • Autor

stupid no nie wiem bo tak jakoś wyszło nie moja wina że taki się urodził :)

AGmakonts: spoko otoczenie jeszcze jakieś fajne postaram się zrobić a w finale renderować będę w blenderze tka jak te zaprezentowane obrazki:)

Napisano
  • Autor

yafray no ok jakośćma lepszą ale czas dłuższy poza tym jak podciągnesamplowanie to szumy lekko znikną i prawie jak z yafraya bedzie

Napisano

...a dla mnie on sie az prosi o takie "szkliste" spojrzenie i moze by tak pare lusek zrobic w innym kolorze? nie no ale ogolnie slodkie! Pozdrawiam

Napisano

Bardzo ładna pracka. Troszeczkę IMO za dużo zieleni, ale może być.

Chociaż trawę mógłbyś poprawić.

Napisano

teksturka monotonna, przydaloby sie cos bardziej zroznicowanego, ale fakt ze jego pikne łoczęta ściagają całą uwage i wszyscy odrazu miekna :P pozdro

Napisano
  • Autor

heh na otoczenie nie patrzcie to tylko tak do prezentacji obiektu żółwia, zrobię jeszcze kilka innych zwierzatek i mam zamiar skomponowac finalna prackę (może animke) ale to za jakis czas

Napisano
  • Autor

a tu inny stworek, przyjaciej żółwia ...tym razem jest to kaczka (jakże modna w Polsce od niedawna)

ptasiek1.jpg

ptasiek2.jpg

Napisano

słodka, ale znów ten problem, co z żółwiem, mało żróżnicowana kolorystycznie. Przymulony wzrok ma, jakby sie zjarała:D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności