misiekhc Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 Witam ponownie, wrzucam starszy filmik, ale bez niego nie bylo by filmow kolejnych, swego rodzaju przelom to byl wtedy i duzo od tego zalezalo... DRAKA nr 1 !!!! - oldschoolowo zgrane przez tuner, z oldschoolowa jakoscia obrazu i dzwieku, ...zasysajcie! http://www.wroclaw.mm.pl/~zgaduw/draka ftp.avi a tu jeszcze link do Draki 2: czyli Marian Sypie : http://www.olsztyn.mm.pl/~leru2/marian_sypie.avi edyt: jednoczesnie wysuwam taka prosbe, otoz jezeli znalazby sie ktos chetny i pomocny, a mialby przy okazjii okolo 85 543 kb albo i wiecej wolnego miejsca na serwerku, to bysmy byli niezmiernie wdzieczni i chetnie zamiescilibysmy tam jakis filmik... zwroci sie to w przyszlosci jak juz bedziemy slawni, obiecujemy!
MF Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 Nikt jeszcze nie skomentowal ? To ja to zrobie. Ogolnie bardzo mi sie podoba, macie wlasny specyficzny styl i ciekawe pomysly ;)... Czekam na kolejne filmy. Planujecie zrobic cos dluzszego, z bardziej pokrecona fabula ;> ? Pozdrawiam
misiekhc Napisano 20 Listopad 2005 Autor Napisano 20 Listopad 2005 malefatal - planujemy planujemy i na planach sie nie skonczy, ...w koncu musimy kiedys zostac slawni.... :D
Drakula Napisano 20 Listopad 2005 Napisano 20 Listopad 2005 w porownaniu z ostatnim filmem, to tutaj macie bardzo kulawa gre aktorska :P W nowszysch juz jest lepiej. Dziwne wrazenie mam, ze pierwszy film jest bardziej "humorzasty" niz dwa poprzednie :>
misiekhc Napisano 22 Listopad 2005 Autor Napisano 22 Listopad 2005 A tu jest jeszcze link do BIG DICKA, niedlugo rusza w pelni stronka zgaduf, a tycmzasem zasysajcie to co jest:) pozdr http://www.agfa.ogf.i365.pl/big dick ftp.avi
Gradir Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Dobre ;) I nawet scene erotyczna ma :P Ale najlepsze to chyba poczatek i lesnik dzwoniacy domofonem ;) (to ja, lesnik, rozwalilo mnie, nie wiedziec czemu :P) A co do Big Dicka - zdecydowanie fajne i ciekawe, tyle ze nie wiadomo o co chodzi ;) A, i czemu w drugiej scenie pan rzucajacy bulką ma wąsy? :P EDIT: Jezu! Właśnie zobaczyłem Drakę 2! Ten film rządzi i wogóle rozwala system! Po prostu super! :D
slayer2004 Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 suuper. Świetny klimat :D Czekam na kolejne produkcje :D
JunioR Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 hahahahahahahah x100 sie usmiałem z koników galopujących i textów :D :D
hcpiter Napisano 19 Grudzień 2005 Napisano 19 Grudzień 2005 hehehehehehhe no super ! Niezłe poczucie humoru macie :D Takie lubie !!! Naprawde wypas, tez kiedys takie filmiki kreciłem ale klimat wojenny :) No super pomysł ! Ps : Macie moze jaką stronke albo cos zeby mozna było pobrac wszystkie wasze filmiki ?
Rekomendowane odpowiedzi