Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam ponownie,

wrzucam starszy filmik, ale bez niego nie bylo by filmow kolejnych, swego rodzaju przelom to byl wtedy i duzo od tego zalezalo...

DRAKA nr 1 !!!! - oldschoolowo zgrane przez tuner, z oldschoolowa jakoscia obrazu i dzwieku, ...zasysajcie!

http://www.wroclaw.mm.pl/~zgaduw/draka ftp.avi

a tu jeszcze link do Draki 2: czyli Marian Sypie :

http://www.olsztyn.mm.pl/~leru2/marian_sypie.avi

edyt: jednoczesnie wysuwam taka prosbe, otoz jezeli znalazby sie ktos chetny i pomocny, a mialby przy okazjii okolo 85 543 kb albo i wiecej wolnego miejsca na serwerku, to bysmy byli niezmiernie wdzieczni i chetnie zamiescilibysmy tam jakis filmik... zwroci sie to w przyszlosci jak juz bedziemy slawni, obiecujemy!

agfaprezentujedraka14pg.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nikt jeszcze nie skomentowal ? To ja to zrobie.

Ogolnie bardzo mi sie podoba, macie wlasny specyficzny styl i ciekawe pomysly ;)... Czekam na kolejne filmy.

Planujecie zrobic cos dluzszego, z bardziej pokrecona fabula ;> ?

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

malefatal - planujemy planujemy i na planach sie nie skonczy, ...w koncu musimy kiedys zostac slawni.... :D

Napisano

w porownaniu z ostatnim filmem, to tutaj macie bardzo kulawa gre aktorska :P W nowszysch juz jest lepiej.

Dziwne wrazenie mam, ze pierwszy film jest bardziej "humorzasty" niz dwa poprzednie :>

Napisano

Dobre ;)

I nawet scene erotyczna ma :P

Ale najlepsze to chyba poczatek i lesnik dzwoniacy domofonem ;) (to ja, lesnik, rozwalilo mnie, nie wiedziec czemu :P)

A co do Big Dicka - zdecydowanie fajne i ciekawe, tyle ze nie wiadomo o co chodzi ;) A, i czemu w drugiej scenie pan rzucajacy bulką ma wąsy? :P

EDIT: Jezu! Właśnie zobaczyłem Drakę 2! Ten film rządzi i wogóle rozwala system! Po prostu super! :D

Napisano

hahahahahahahah x100 sie usmiałem z koników galopujących i textów :D :D

Napisano

hehehehehehhe no super ! Niezłe poczucie humoru macie :D Takie lubie !!!

Naprawde wypas, tez kiedys takie filmiki kreciłem ale klimat wojenny :)

No super pomysł !

Ps : Macie moze jaką stronke albo cos zeby mozna było pobrac wszystkie wasze filmiki ?