Taras Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 Te same meszkanie, te same programy, tE samy kompjuter. WnEtrsze widzaLE w sereale "Klan Soprano", klijetowi sie spodobalos. Na szczanah dekoracijnyj grunt pod drzewo.
MonsterDream Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 Wubrałeś dobry monitor :) Sam taki mam :) Ogólnie ładnie wyszło. Ale ta drewniana ściana dziwna, chyba że to tapeta bo jak nie to troche za jednolita, nie widać podziału na deseczki albo cos......
himek Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 fajne - nawet bardzo fajne:) najfajniejsze te swiatla nad figurkami:)
SWRSC Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 te drewno mi sie nie podoba, ale ogolnie wizka jest dosyć łądna 7/10, Troszeczke poprawiłbym światło - masz troszke okienek, lecz widać dużo zaciemnionym miejsc.
Ryjas Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 bardoz fajne. swiatlo tez okej. mi sie zaslonki-rolety podobają.. Nie moge cholera dojść zeby takie zrobic...
Pawelkos Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 mi sie podoba tylko to drewno na scianach wyglada jak tapeta chyba ze to jest tapeta ;]Ogolnie 8/10 Ps moglbys zdradzic przepis na material na rolety
Simple_man Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 Widzę w tej pracy dużo nie spujności technicznych, znaczy się, część modeli jest wysoce złożona a niektóre z nich są z koleii strasznie ubogie. I w związku z tym mam pytako, które z tych modeli są twoje, czy też może zrobiłeś je wszystkie sam ;). Bo biurko, stolik i pułeczki są tak proste, że to aż boli. Inna sprawa to rzeźby stojące we wnękach są niezwykle złożone i ciekawe, a najciekawszy jest konik, niemal identyczny jak ten z testu 3dMark. O i tyle. Oczywiście nie chciał bym nikogo obrażać, jeśli zrobiłeś to wszystko sam to fajnie ale jeśli nie to fajnie było by to zaznaczyć.
Rekomendowane odpowiedzi