Napisano 24 Sierpień 200519 l Buahahah. O fak - powinnismy mu przyznac tytul 'Gornika Roku' albo cos. To trzeba uhonorowac jakos ;D
Napisano 24 Sierpień 200519 l hy hy dziekuje dziekuje :P Na moje usprawiedliwienie moge tylko powiedziec ze nie zauwazylem roku:DD bo dni sie niemalze zgadzaja i myslalem ze to aktualne :P hyyh ale gafa...;) pozdrawiam
Napisano 25 Sierpień 200519 l Moge jedynie dodać, że Pablo swego czasu był tu jednym z najbardziej znanych userów :) Każdy się starał dogonić go w postach :D Teraz to ciągle u niego ta praca i praca... Nie odwiedza już tego forum :( Uczcijmy jego pamięć minutą ciszy... :D :D Pozdro!
Napisano 25 Sierpień 200519 l "Pablo swego czasu był tu jednym z najbardziej znanych userów " Do tej pory matki opowiadaja swoim dzieciom historie o tym bohaterze. ;)
Napisano 25 Sierpień 200519 l To nie wiem jak to sie stalo ze ominela mnie osoba Pablo (choc nick mi nie jest obcy), naszczescie mialem chwile czasu by ten blad naprawic:) i to co sie dalo to sobie z grubsza przejrzalem. Stwierdzic musze ze moze to nie byly wybitne prace(nie mniej w duzej mierze bardzo fajne), ale mial facet ambicje i duzo zaciecia. To prawda wiele po nim pozostalo i szkoda ze juz tu nie wpada. pozdrawiam serdecznie (Pabla rowniez:) PS Chlopaki to co z tym medalem? ;DD
Napisano 25 Sierpień 200519 l rotfl Hehehe, nawet nie przypuszczałem że ten thread jeszcze jest na forum. -Ukash- - Jak super Ci zależy to gdzieś powinienem jeszcze mieć tego kaszalota co wtedy postawiłem (pomnik na siłę ciągniętej cieniutkiej formy), ale wolał bym nie publikować ;) i tak w sieci można wykopać dużo starej badziewnej antyreklamy ;).
Napisano 25 Sierpień 200519 l Nagle przypomnial mi sie Karawan... :D Ciekawe czy juz sie powiesil pod wplywem wlasnej poezji.. "W ręku nóż A w pamięci ślad Rozpaczy Który tak wspaniale boli Głęboka rana Wbita w pamięć Nieskończony żal Przyjemny dotyk ciała Krwawy deszcz Magiczne krople życia... Dotykam dłoni I czuję Smak twojej zdrady Zmysł cierpienia Prostotę kochania I radość niszczenia Leżysz naga W blasku świec, nie oddychasz Płomień twej duszy Już zgasł A ja czuję ból I choć me serce płacze I gdy patrzę W ostrze prawdy Widzę śmiech Opętańczy śmiech Dotykam dłoni I czuję Smak twojej zdrady Zmysł cierpienia Prostotę kochania I radość niszczenia" OMG, tesknie za nim.
Napisano 25 Sierpień 200519 l nie no ale tak nie mozna no... no nie mozna takich wierszy.. zyly same sie otwieraja a krew nie krzepnie..
Napisano 25 Sierpień 200519 l Boze... chyba zaczne myslec o smierci i jesc nietoperze... :P Gotham hehe pokaz pokaz :P :P hihihi