Knysha Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Buahahah. O fak - powinnismy mu przyznac tytul 'Gornika Roku' albo cos. To trzeba uhonorowac jakos ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 hy hy dziekuje dziekuje :P Na moje usprawiedliwienie moge tylko powiedziec ze nie zauwazylem roku:DD bo dni sie niemalze zgadzaja i myslalem ze to aktualne :P hyyh ale gafa...;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Moge jedynie dodać, że Pablo swego czasu był tu jednym z najbardziej znanych userów :) Każdy się starał dogonić go w postach :D Teraz to ciągle u niego ta praca i praca... Nie odwiedza już tego forum :( Uczcijmy jego pamięć minutą ciszy... :D :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 "Pablo swego czasu był tu jednym z najbardziej znanych userów " Do tej pory matki opowiadaja swoim dzieciom historie o tym bohaterze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 To nie wiem jak to sie stalo ze ominela mnie osoba Pablo (choc nick mi nie jest obcy), naszczescie mialem chwile czasu by ten blad naprawic:) i to co sie dalo to sobie z grubsza przejrzalem. Stwierdzic musze ze moze to nie byly wybitne prace(nie mniej w duzej mierze bardzo fajne), ale mial facet ambicje i duzo zaciecia. To prawda wiele po nim pozostalo i szkoda ze juz tu nie wpada. pozdrawiam serdecznie (Pabla rowniez:) PS Chlopaki to co z tym medalem? ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 bueheh pablo to chyba największy spamer był obok Orion'a ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 rotfl Hehehe, nawet nie przypuszczałem że ten thread jeszcze jest na forum. -Ukash- - Jak super Ci zależy to gdzieś powinienem jeszcze mieć tego kaszalota co wtedy postawiłem (pomnik na siłę ciągniętej cieniutkiej formy), ale wolał bym nie publikować ;) i tak w sieci można wykopać dużo starej badziewnej antyreklamy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Afrael Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Pokaż. Z chęcią byśmy zobaczyli. :) Pozdrawiam Afrael. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Nagle przypomnial mi sie Karawan... :D Ciekawe czy juz sie powiesil pod wplywem wlasnej poezji.. "W ręku nóż A w pamięci ślad Rozpaczy Który tak wspaniale boli Głęboka rana Wbita w pamięć Nieskończony żal Przyjemny dotyk ciała Krwawy deszcz Magiczne krople życia... Dotykam dłoni I czuję Smak twojej zdrady Zmysł cierpienia Prostotę kochania I radość niszczenia Leżysz naga W blasku świec, nie oddychasz Płomień twej duszy Już zgasł A ja czuję ból I choć me serce płacze I gdy patrzę W ostrze prawdy Widzę śmiech Opętańczy śmiech Dotykam dłoni I czuję Smak twojej zdrady Zmysł cierpienia Prostotę kochania I radość niszczenia" OMG, tesknie za nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 nie no ale tak nie mozna no... no nie mozna takich wierszy.. zyly same sie otwieraja a krew nie krzepnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooka Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Boze... chyba zaczne myslec o smierci i jesc nietoperze... :P Gotham hehe pokaz pokaz :P :P hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi