BooM-Bel Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 Proponuje zmienić kolor wątków gdzie jest więcej niż 25 odpowiedzi i które już odwiedziłem na jakiś inny. Narazie jest tak że zawsze (bez względu na to czy je odwiedzałem czy nie) mają kolor żółty. Jak dla mnie jest to troszkę nieczytelne.
Gość Karawan Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 a takie co maja wiecej niz 50 na rozowo :P[lol][yes]
Pablo Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 Originally posted by Karawan a takie co maja wiecej niz 50 na rozowo :P[lol][yes] Karawan daj na luz co?? bo co czytam Twoje posty to caly czas jaja sobie z nich robisz....ehhh...
rebuzz Napisano 29 Lipiec 2003 Napisano 29 Lipiec 2003 Originally posted by BooM-Bel Proponuje zmienić kolor wątków gdzie jest więcej niż 25 odpowiedzi i które już odwiedziłem na jakiś inny. no nie wiem.....byloby jeszcze wieksze zamieszanie niz teraz jest.....mnie sie tez to nie podoba....ale chyba nie pomoze zmiana koloru......
BooM-Bel Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Napisano 30 Lipiec 2003 Chodzi mi o to żeby każdy odzwiedzony wątek mial jeden kolor bez względu ile zawiera postów
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 ooo to jest dobry pomysl........!! tylko zeby jakis Administrator...to zobaczyl...i cos napisal.........:]
Vorek Napisano 30 Lipiec 2003 Napisano 30 Lipiec 2003 Ja rowniez popieram, czsami mozna sie pogubic w juz odwiedzonych postach :)
RK Napisano 11 Sierpień 2003 Napisano 11 Sierpień 2003 Przyłączam się- strasznie trudno połapać się co przeczytane a co nie.
RK Napisano 14 Sierpień 2003 Napisano 14 Sierpień 2003 Jak widzę opcja \"ignore topic\" u administratorów działa bez zarzutu :)
Rekomendowane odpowiedzi