Bubu Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Był w wipie teraz ląduje tu. Troszkę mu brakuje, ale to chyba koniec. Kierunki i przednie lampy "podrasowane"(spartaczone) w Corelu. C&c mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 przez ten lakier wygląda jak resorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 oprócz tylnich świateł materiały są bardzo ładne ale wygląda na ledwo zaczęty jakoś tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 no to jest nawet ładne ale zdecydowanie bardzoej do WIPa pasuje, to studio jakoś mi sie tak srednio podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 24 Listopad 2005 Autor Share Napisano 24 Listopad 2005 Dzięki za komenty :) Master-->możliwe :) Kome-->Włąsnie z tylnymi światłami miałem największy problem (jest o tym w wipie)Wygląda na ledwo zaczęt?? Hmm może to przez brak klamek, tylnych siedzeń ;)i innych takich ;):) AGmakonst-->taaaa był w wipie i nikt nic nie gadał więc wylądował tu :) MOże popracuje jeszcze i coś tu dodam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 choc model mi sie podobs to ma duzo rzeczy ktore moze nie raza ale rzucaja sie w oczy...tzn przedewszytkim pierwsze moje spostrzezenie gdy go zobaczylem bylo takie iz wyglada on jak sama karoseria nalozona na kola....sprawia wrazenie bardzo lekkiego w szczegolnosci w 3 renderze:)...ale to takie czepianie bo pewnie mam krzywe oko 8)...tylnie swiatla do bani...aaaa no i wedlyg mnie lakier wcare nie przypomina resoraka choc moze minimalnie za bardzo ziarnisty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 heh, no rzeczywiście w finished już golf jest ;]. model sprawia wrażenie niedokończonego, lecz i tak modelling jets świetny. OT: odnośnie świateł, to wielka szkoda, że w necie nie ma żadnego tutka na temat tylnich świateł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Samochodzik niezły tylko troche ten lakier i światła tylnie mogły by być lepsze a render w miare ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 ja moge zrobić tutka o tylnich światłach tylko powiedzcie jakiego :D ale nie wiem czy znajdę czas ostatnio taki zajęty jestem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Video prosimy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 O właśnie, masz może jeszcze blueprinty tego golfa? Z kąd mozna je wziac? Są mi bardzo potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjas Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 szyby moze lekko ciemniejsze by sie przydaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 ja moge zrobić tutka o tylnich światłach tylko powiedzcie jakiego :D ale nie wiem czy znajdę czas ostatnio taki zajęty jestem :( no jak to jakiego? dobrego vrayowego ;]. z bumpowymi kloszami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 kome teraz sie nie wykrecaj brakiem czasu dales slowo :D tak jak pisali koledzy sprawia wrazenie nie skonczonego :) ale i tak bardzo ladnie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 model ladny, materialy tez oprocz tylnich swiatel no i uszczelka tylniego okna tez cos nie tego i jeszcze powtorze to co juz sie pojawialo wiele razy: wyglada na nie skonczony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 25 Listopad 2005 Autor Share Napisano 25 Listopad 2005 Dzia wszystkim :) KOme rób tutka :) NIeskończony?? Hmm może jeszcze przy nim posiedze (dorobie tylne siedzenia :), ale nie wiem bo muli mi komp przy nim :( Blueprinty są na smcars. Uszczelka to fakt bo jakimś cudem zapodał mi się na przednią i tylną nie ten materiał co tzreba, a nie chcaiło mi sięczekać na następne rederki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi