Skocz do zawartości

Obiekt 3d: APU (update 07.11.2005) potrzebna pomoc!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No fajne fajne ^^' nawet bardzo szczerze mowiac. MI tam by sie jednak nie nigdy nie chcialo robic rzeczy z tutoriali, ehhh moze to moj blad i dlatego teraz tak malo umiem :p

• Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jeśli chodzi o modelik to jest wyrąbisty, ale może dasz siatkę co? Bardzo fajnie i szczegółowo zrobiony ;) Podoba mi się kabina. Widać, że się "narobiłeś". Powodzenia.

Napisano

thx, panowie za miłe komenty, motywujecie mnie, jutro jak bede miał czas to zapodam skonczony model z paroma detalam. I nie wiem tylko co potem czy brac sie za teksturowanie czy za scene??? bo koncept mam juz od prawie samego początku gdy go robiłem

Napisano

Jednym słowem jest bardzo fajne!!! Przy takim stanie rzeczy nie ma co robić texturek, ale wiem... Zawsze warto jest zrobić, zatem ZABIERAJ SIĘ DO PRACY [jeśli to Cię zmotywuje to powodzneia] :D Bardzo fajnie.

Napisano

nie no bardzo ładnie, szczegułowo, dokładnie, to mnie sie podoba :P

ale może byś jeszcze dorobił te naboje idące z magazynków do tych działek bo troche tego brakuje

pozdrawiam

Napisano

no ale nie wiem czy one sa potzrebne bo scena w jakiej bedzie chyba tego nie bedzie wymagac a moze, bo mam taki pomysł zeby on wstał w jakims starym i juz dawno nie uzywanym studiu filmowym, stojacy kolos poniedzy kartonami kamerami, lampami itp. bedzie tam sie nadawał magazynek????

Napisano

no to niech magazynki i naboje walają sie po ziemi ;] albo niech zwisa kawałek z jednego działa, a drugi z tej skrzynki z nabojami co z tyłu była :P

no ale w sumie do takiej sceny nie sa konieczne

Napisano

dziek panowie za komentarze, teraz pora brac sie za texturki ale ja jestem zielony z texturowania wiec narazie musze sie podłuczc i dopiero go otexturuje. pozdro

Napisano

Secator Ja tez mu nie zazdroszcze :P

FAlcom3D Poly to ma 50k,a sprzęt nic takiego Athlon 1,8+ XP, 512ram, GeForece 4 mx 440.

pozdro.

Napisano

Panowie nie wiem jak nie wiem od czego zacząc odnosnie mappingu, czy jest ktoś kto mi może pomóc w tej sprawie albo jakieś tutki odnośnie tego rodzaju problemu bo ja poprostu nie wiem jak sie za to zabrać :(, bede bardzo wdzięczny za jakakolwiek pomoc!.

pozdro!