Konras Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 No fajne fajne ^^' nawet bardzo szczerze mowiac. MI tam by sie jednak nie nigdy nie chcialo robic rzeczy z tutoriali, ehhh moze to moj blad i dlatego teraz tak malo umiem :p
bugas Napisano 30 Październik 2005 Autor Napisano 30 Październik 2005 no on był robiony z tutka na początku potem juz sam na własną reke bo za bardzo odbiegał od orginału.
Koniu_PL Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Jeśli chodzi o modelik to jest wyrąbisty, ale może dasz siatkę co? Bardzo fajnie i szczegółowo zrobiony ;) Podoba mi się kabina. Widać, że się "narobiłeś". Powodzenia.
bugas Napisano 30 Październik 2005 Autor Napisano 30 Październik 2005 proszę bardzo oto siatka: APU FRONT APU BACK
Koniu_PL Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 I cóż można powiedzieć? - Bjutiful :P Jest po protsu idealna. Czekam teraz na render z bronią i na finał pracy ;)
Drzewostan Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 Powiem tak, zajebista pracka jak narazie.Trzmaj tak dalej. Pozdro.................................... . ......................................
bugas Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 thx, panowie za miłe komenty, motywujecie mnie, jutro jak bede miał czas to zapodam skonczony model z paroma detalam. I nie wiem tylko co potem czy brac sie za teksturowanie czy za scene??? bo koncept mam juz od prawie samego początku gdy go robiłem
bugas Napisano 7 Listopad 2005 Autor Napisano 7 Listopad 2005 No dobra tak jak obiecałem model skończony, dodałem kabelki, teraz pora na texturki do których mnie nie ciągnie zbytnio wiec naarzie se odpuszcze. Zapraszam do komentowania: APU (finish model)
Koniu_PL Napisano 7 Listopad 2005 Napisano 7 Listopad 2005 Jednym słowem jest bardzo fajne!!! Przy takim stanie rzeczy nie ma co robić texturek, ale wiem... Zawsze warto jest zrobić, zatem ZABIERAJ SIĘ DO PRACY [jeśli to Cię zmotywuje to powodzneia] :D Bardzo fajnie.
bugas Napisano 11 Listopad 2005 Autor Napisano 11 Listopad 2005 Co tak mało komentarzy co ????? DAWAC PANOWIE !!!
chudy Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 nie no bardzo ładnie, szczegułowo, dokładnie, to mnie sie podoba :P ale może byś jeszcze dorobił te naboje idące z magazynków do tych działek bo troche tego brakuje pozdrawiam
bugas Napisano 11 Listopad 2005 Autor Napisano 11 Listopad 2005 no ale nie wiem czy one sa potzrebne bo scena w jakiej bedzie chyba tego nie bedzie wymagac a moze, bo mam taki pomysł zeby on wstał w jakims starym i juz dawno nie uzywanym studiu filmowym, stojacy kolos poniedzy kartonami kamerami, lampami itp. bedzie tam sie nadawał magazynek????
RA Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 Scena troche jak w Dredzie z tym robotem w lombardzie. :) Ciekawe. APU fajne.
RA Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 hmmm, ja az tak nie uwazam, ale skoro masz watpliwosci, to moze lepiej wymyslic plan B. :)
DraB Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 GDybys tak zrobił jeszcze Sentinela i APU nawalajace w niego, i to wszystko do Zionu wrzucił to by bylo Miodzio. :)
bugas Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 no jasne DraB mów co jeszcze zaraz zrobie :)
chudy Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 no to niech magazynki i naboje walają sie po ziemi ;] albo niech zwisa kawałek z jednego działa, a drugi z tej skrzynki z nabojami co z tyłu była :P no ale w sumie do takiej sceny nie sa konieczne
bugas Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 dziek panowie za komentarze, teraz pora brac sie za texturki ale ja jestem zielony z texturowania wiec narazie musze sie podłuczc i dopiero go otexturuje. pozdro
Secator Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 Masa detali, współczuje komputerowi ;p Powodzenia z teksturami :]
naeq Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Co ja moge pwoiedzieć... JAK TY TO ZROBILEŚ ??!! kurczę piękne !! tylk otexturować i cud miud... :) no a tak poza tym... ile on ma poli :D:D ?? ui na jakim ty to kompie robisz ?? Przy pkazji zapraszam na: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=297218#post297218 :P:P
bugas Napisano 14 Listopad 2005 Autor Napisano 14 Listopad 2005 Secator Ja tez mu nie zazdroszcze :P FAlcom3D Poly to ma 50k,a sprzęt nic takiego Athlon 1,8+ XP, 512ram, GeForece 4 mx 440. pozdro.
bugas Napisano 26 Listopad 2005 Autor Napisano 26 Listopad 2005 Panowie nie wiem jak nie wiem od czego zacząc odnosnie mappingu, czy jest ktoś kto mi może pomóc w tej sprawie albo jakieś tutki odnośnie tego rodzaju problemu bo ja poprostu nie wiem jak sie za to zabrać :(, bede bardzo wdzięczny za jakakolwiek pomoc!. pozdro!
dom_in Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 a mnie sie podoba.. nie powiem. czekam na koniec.
Rekomendowane odpowiedzi