THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 prosta siatka wygląda ok . po dodaniu mesh smooth pojawiają sie syfy niby wszystko jest ok a jednak nie pomocy foto w załączniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 niestety, nawet amd3500 z 7800 na pokładzie nie poradzi sobie z niezweldowanymi vertexami:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 popraw temat , jestes juz troche na forum i powinienes wiedziec jak co nazwac ! co do problemu to masz tam niezweildowane edgesy zapewne , fajnie by bylo gdybys udostepnil model bo ze screenow nic nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 a co nie tak z tematem?? powinien byc "Problem z siatką" niezweildowane edgesy ? jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 zaznacz wszystkie werteksy i użyj Weld o bardzo małym tresholdzie (chyba że masz duże odległości między punktami to target weld wtedy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 no własnie tez tak se pomyslałem ale efektu nie ma i co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 musi być ;] chyba że masz polygony w tych dziurach ale w takim wypadku proponowałbym naukę poly od nowa.. bo to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 i teraz udostepnij scene zeby ktos mogl ci pomoc bo ze screenow nic wiecej sie dowiedziec nie mozna a temat jest zły , jak by nie byl to bym nie zwracal uwagi nazwij go jakos , problem z siatką , dziura w siatce ... aby bez zbednych emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 no własnie to jest mój debiut w pooly i to jeszcze cieżarówka 8-) ale Kome to nie działa to co widac to kawałek maski ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 to usun ten kawalek i zrob od nowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 nielot no własnie ale ja chce naprawic! nie ma rzeczy niemozliwych poza tym nie rozumiem jak to sie stało???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 jednak jak nie da rady weldem to chyba jest to rzecz niemozliwa, tez tak mialem kilka razy sprawdzam welda niedziala robie od nowa i jade dalej z tym koksem :D (aby czasu i checi nie tracic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 przyślij ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 nie ma innego rozwiazania bo jak sie człowiek namęczy to tak głupio od nowa zaczynac 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 przeslij plik.... hehe ale nie musisz zaczynac nowego modelu tylko ten kawalek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 może masz wewnątrz jakiegoś face'a i dlatego nie działa weld? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 wstyd mi jak nic ale daje oto scena max początek modelowania ciezarówki z problemem na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 wsrodku nie ma zadnego pliku:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 no nielot toc jest sprawdzałem nie ran mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 u mnie nie ma:( moze daj plik bez zip'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 wykasuj te polygony co i ja i co ci się pokaże ze masz jakieś dziwne edge potworzone wykasuj je i poly co skasowałeś zrób od nowa a na błotnik wystarczy że dasz welda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 o wielkie dzieki krzysiek sorki mrkrzysiek dzieki dzieki dzieki ......ps a cos ty se tam podłozył za blueprinta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 same sie jakies podłozyły jeden to chyba peugeot jakis a drugi to ferrari 430 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 az wstyd ze to takie proste było dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 a wiec jak zrobic idealne kąty proste po dodaniu mesh smooth-a wiem ze juz gdzies to było ale nie moge na to trafic pomocy 8-) w załącznikach widoczny jest problem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 mały chamfer na krawędź, która ma być ostra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 no własnie dałem mały 0,5 ale na te na zewnatrz czy na te wewnątrz tez czy na wszystkie zew. wew, itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 na wszystkie 3? moze tak bedzie jasniej 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 na te dwie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 d... nie działa !? wykasuje i spróbuje od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=4384 - może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 he he dzieki własnie tego szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi