Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ukazał się nowy mini-videotutorial (jak nazwał go autor bo moim zdaniem to naprawde wiele wnoszący tutorial). Całość waży ok 17mb i zamieszczona została na rapidzie - naprawde polecam.

Pozwole sobie przytoczyc kilka słów Amrun'a:

Ostanio sobie zrobilem sesje na swiezym powietrzu. Jak ktos jest szczesliwym posiadaczem laptopa (ja naprzyklad nie jestem ;)), albo ma dostep to polecam. Fajna zabawa, tylko cos zimno troche :)...

...obrazek zadna rewelacja, ale jak kogos zainteresuje - to od razu mowie, ze sciaganie jest lekko dziwaczne (nie mam gdzie tego wrzucic za bardzo)... klikamy na link... na dole strony klikamy free... potem czekamy na nastepnej stronie jakis 30 sek i mozemy sciagac ;]... za wielkosc tez sorka 16 mb gdzies...

Efekt końcowy

winter.jpg

[Pobierz plik 17mb - rapidshare.de]

Swoją drogą dzięki Amrun ;)

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 6,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a ja nad kupnem laptoka :]

btw - gdzie dokladnie ukazal sie ten videotutorial ?

Napisano

Jeszcze pytanko: Amrun - uzywasz standardowych brushy PS'owskich do tworzenia?

Napisano

hmmm a co znaczy standardowe? brush staje sie nie standardowym przy zmianie wielkosci ;) ...no ale: tu byly 3 pedzle uzyte: prostokatny ten z poszarpanymi krawedziami i plaski okragly - to sa brushe ktore PS ma na wyposażeniu w standardzie ;) no i moj ulubiony - gwiazdki photoshopowe z duzym rozrzutem do robienia balaganu, tu rozrzut sobie trzeba samemu ustawic :0

tak czy inaczej, z tego co zauwazylem to zawsze sie pojawiaja pytania o pedzle, a prawda jest taka ze to ma najmniejsze znaczenie jakimi pedzlami malujesz.... rob jak ci wygodnie poprostu, ja mam moze 100-130 pedzli ktore sciagalem jak zaczynalem przygode z malowaniem na kompie. Sciagalem wszystko co bylo na sieci ;] a glownie uzywam moze 4 czy 5, a to ze tamte sa na pasku to tylko moje lenistwo, ze ich nie usunalem ;]

btw - gdzie dokladnie ukazal sie ten videotutorial ?

tak dokladnie to w: Galeria 2D (Finished works 2D & WIP)/tutoriale 2d :D

pzdr...

Napisano

Hmm dzieki za odpowiedz :). Teraz uciulam troche kaski i kupuje tablecik :).

Napisano

ściągnolem to w 50 sekund :]

swoja droga, tut jest spoko

Napisano

Hehe. Musze sie przyznac ze posluzylem sie tym tutorialem do niecnego czynu B) - wyciagniecia od rodzicielki kasy na tablet xD. I, ku memu zdziwieniu, zakupi mi takowy [ http://transit.pl/catalog/product_info.php?cPath=53_418&products_id=2991 ] ;]]]]

EDIT:

Emm myslalem jeszcze o takim - http://transit.pl/catalog/product_info.php?cPath=53_134&products_id=2553 . Ktory wg. was jest lepszy? :)

Napisano

No właśnie, wrzućcie tego tuta na megauploada jeśli ktoś ma, plz...

Napisano
No właśnie, wrzućcie tego tuta na megauploada jeśli ktoś ma, plz...

Jako nowy użytkownik Volito 2 dołączam się do prośby :)

Z góry wielkie dzieki :)

Napisano

Dzieki - sporo po tym czasie a wciaz z megauploadu mozna go zassac :D

Muzzy +rep!

Napisano

Wielkie dziekki Muzzy

niestety nie moge Ci podarowac pkt rep :/