Napisano 5 Grudzień 200519 l Witajcie :) Zrobiłem sobie nowy szkic - na razie tylko prowizorka. Jak zawsze A4 - ołówek z lekką domieszką czarnego długopisu. Przygotowuję go właśnie do malowania w szopie. Jak będę miał coś więcej od razu wrzucam :) Pozdrówka Giorgione
Napisano 5 Grudzień 200519 l pieknie ,ale na dole troche balagan no chyba ze tak mialo byc to spox ,,pozdr
Napisano 5 Grudzień 200519 l nachylenie twarzyw lustrze jest pod innym kontem niż kobiety stojącej przed nim....ale moze tak miało byc ...ogulnie dobrze....mam nadzieję ze dół po pomalowaniu stanie się czytelniejszy;)
Napisano 5 Grudzień 200519 l ogolnie gora fajna ale dol w jak wzyej pisano malo widoczny...no ale po nabraniu kolorkow bedzie good:)
Napisano 5 Grudzień 200519 l Już mi sie bardzo podoba z kolorkami pewnie bedzie jeszcze lepiej, ale jak dla mnie to juz jest super
Napisano 9 Grudzień 200519 l oj musiaęłśsie nadziubdziać przy tym lustrze, ale uważaj bo trochę krzywo wyszło z lewej strony szkoda żeby potem to zepsuło cały malunek. Paracka świetna.
Napisano 9 Grudzień 200519 l postac w 2 planie jest a reszta na pierwszym i to troszke przeszkadza. wyglada tez troszke jakby lonem uderzala o to lustrzane cos troszke malo czytelne ale moze to poprawisz w kolorach. za to fajny design, taki warcraftowy troche :) (sic!) bardzo fajna postac.
Napisano 11 Grudzień 200519 l Jak dla mnie rewelka! Czekam na ciag dalszy. Moze tylko dwie uwagi: - Cos dziwnie mi lewa reka wyglada (troszke mnie razi, bo reszta perfect). - Ten fantazyjny sztylet, mimo ze bardzo mi sie podoba, wydaje mi sie troche nierealny do trzymania w reku, z racji kulistego uchwytu (to taki drobiazg, nie razi ale przykul moja uwage). Pozdrawiam.
Napisano 12 Grudzień 200519 l Autor ehhe Dzięki za uwagi - co do "lustra" :D - to raczej teleporter i nie miał być ideaqlnie okrągły dlatego taki lekko wyginający się. Dolna część jest chaotyczna i taka miała być by odbić ja od górnej części - no może to tochę uspokoję. :) Lewa ręka oczywiście do poprawki - bo na razie dość solidnie ją złamałem. Jeśli chodzi o dolną broń - ona nie jest trzymana tylko hmmm... jak by to wytłumaczyć - lewituje za pomocą magii przy dłoni operatora:D - pokaże szkic o co mi chodzi przy nastepnym uloadzie - tak myśle ze w tym tygodniu coś uda mi się wykombinować. Wielkie dzięki za wszystkie uwagi pozdr Giorgione
Napisano 12 Grudzień 200519 l Nóżki troche kuse, ale poza tym zapowiada sie uczta dla oczu.. ach te ornamenty, juz je widze w kolorze, słodycz :)
Napisano 5 Styczeń 200619 l Autor nono popraqwi sie - ale to dopiero jak zrobię pracę na bitwę - no i sesyjka sie zaczyna więc pracak trosze stoi w miejscu :/ na razie 1 próba kolorrystyczna
Napisano 11 Styczeń 200619 l widać kupę pracy włożoną w szczególy i ogromną kreatywność, rewelacja, prosi się o pokolorkowanie :)
Napisano 11 Styczeń 200619 l łeeeee, nie zauważyłem, pokolorkowałeś :D wyjdzie z tego kawał dobrej bitmapy, jestem tego pewien, powodzenia :)