giorgione Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 Witajcie :) Zrobiłem sobie nowy szkic - na razie tylko prowizorka. Jak zawsze A4 - ołówek z lekką domieszką czarnego długopisu. Przygotowuję go właśnie do malowania w szopie. Jak będę miał coś więcej od razu wrzucam :) Pozdrówka Giorgione
Eden-3d Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 pieknie ,ale na dole troche balagan no chyba ze tak mialo byc to spox ,,pozdr
polka dot Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 twarz w lustrze świetna proszę o zbliżenie :D bardzo fajne łapki.
-Pa6L0- Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 nachylenie twarzyw lustrze jest pod innym kontem niż kobiety stojącej przed nim....ale moze tak miało byc ...ogulnie dobrze....mam nadzieję ze dół po pomalowaniu stanie się czytelniejszy;)
miwt Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 ogolnie gora fajna ale dol w jak wzyej pisano malo widoczny...no ale po nabraniu kolorkow bedzie good:)
WWWoj Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 Już mi sie bardzo podoba z kolorkami pewnie bedzie jeszcze lepiej, ale jak dla mnie to juz jest super
Pablonardo Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 oj musiaęłśsie nadziubdziać przy tym lustrze, ale uważaj bo trochę krzywo wyszło z lewej strony szkoda żeby potem to zepsuło cały malunek. Paracka świetna.
tRADEmARK Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Super, szczegóły są ekstra, ciekawe jak będzie z kolorkami :)
Cpt.Obvious Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 postac w 2 planie jest a reszta na pierwszym i to troszke przeszkadza. wyglada tez troszke jakby lonem uderzala o to lustrzane cos troszke malo czytelne ale moze to poprawisz w kolorach. za to fajny design, taki warcraftowy troche :) (sic!) bardzo fajna postac.
PSychu Napisano 11 Grudzień 2005 Napisano 11 Grudzień 2005 Jak dla mnie rewelka! Czekam na ciag dalszy. Moze tylko dwie uwagi: - Cos dziwnie mi lewa reka wyglada (troszke mnie razi, bo reszta perfect). - Ten fantazyjny sztylet, mimo ze bardzo mi sie podoba, wydaje mi sie troche nierealny do trzymania w reku, z racji kulistego uchwytu (to taki drobiazg, nie razi ale przykul moja uwage). Pozdrawiam.
giorgione Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Napisano 12 Grudzień 2005 ehhe Dzięki za uwagi - co do "lustra" :D - to raczej teleporter i nie miał być ideaqlnie okrągły dlatego taki lekko wyginający się. Dolna część jest chaotyczna i taka miała być by odbić ja od górnej części - no może to tochę uspokoję. :) Lewa ręka oczywiście do poprawki - bo na razie dość solidnie ją złamałem. Jeśli chodzi o dolną broń - ona nie jest trzymana tylko hmmm... jak by to wytłumaczyć - lewituje za pomocą magii przy dłoni operatora:D - pokaże szkic o co mi chodzi przy nastepnym uloadzie - tak myśle ze w tym tygodniu coś uda mi się wykombinować. Wielkie dzięki za wszystkie uwagi pozdr Giorgione
smart Napisano 12 Grudzień 2005 Napisano 12 Grudzień 2005 Nóżki troche kuse, ale poza tym zapowiada sie uczta dla oczu.. ach te ornamenty, juz je widze w kolorze, słodycz :)
giorgione Napisano 5 Styczeń 2006 Autor Napisano 5 Styczeń 2006 nono popraqwi sie - ale to dopiero jak zrobię pracę na bitwę - no i sesyjka sie zaczyna więc pracak trosze stoi w miejscu :/ na razie 1 próba kolorrystyczna
dreamdealer Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 widać kupę pracy włożoną w szczególy i ogromną kreatywność, rewelacja, prosi się o pokolorkowanie :)
dreamdealer Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 łeeeee, nie zauważyłem, pokolorkowałeś :D wyjdzie z tego kawał dobrej bitmapy, jestem tego pewien, powodzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi