Napisano 24 Styczeń 200421 l nie nie nie. musisz cos zmienic. jagby to powiedziec... no porosostu mmmmusisz :)
Napisano 25 Styczeń 200421 l ehhh... sukienka wyglada MOIM zdaniem lipnie, poniewaz nie pasuje do niego... mroczny gosciu w sukience... przeicez to chore ;D... jezeli juz pasujemy rozne elementy to grzybki to nie wiem skad one sa?... ale nawet jezeliby mialy byc to blagam - teksturke narysowac... bo narazie wyglada jak w paincie rysowane, albo co gorsza, rysowana w paincie ;)... lecimy dalej....kable, sznurki, nie wiem co to jest? glowy wygladaja hmm kiczowato...niebo z tylu jest hmm wyciete z malego obrazeczka, bo pixeloza razi na pol kilometra. glowa z glowem nieoteksturowana(tak wyglada)... wogole, wszystko wyglada jakby bylo bez tekstur!... oswietlenie jest dziwne, nic nie wyjasnia, podkresla najgorsze walory,a czemu nie pokazales tego koelsia z bliska, tyle sie nad nim meczyles... no nie wiem... mial wyjsc mrok, to w sumie mrok nigdy nie jest TAKI mroczny -> czarne cienie. to tyle odemnie, chociaz pewnie jeszcze duzo by wymieniac... oj zmien cos mati zmien :) powodzenia :D
Napisano 27 Styczeń 200421 l Hmmm... teraz chyba przesadziłem z tym światłem, ale oceniajcie.. przerobiłem troszke grzybki i teksturkę na sukience... photoshopik :D
Napisano 27 Styczeń 200421 l hm... rozjasniles... zrobilo sie jeszcze wiecej syfu... ja nie wiem po ki cholere tte grzyby... chyba zaczne czytac watek od poczatku... i zielone sciany :/... tez wygladaja na teksturke 128x128 :P... no nie wiem, zobacyzmy co inni powiedza...
Napisano 28 Styczeń 200421 l Hmm... eee.. bo zaczynam miec dosc tej pracki :[ Qrfa, na poczatku tak mi sie podobala, ale przez wasza krytyke juz nie wiem co mam o niej myslec :[
Napisano 28 Styczeń 200421 l zdecydowanie stac cie na wiecej, to takie moje skromne, nic nieznaczace zdanie :D
Napisano 28 Styczeń 200421 l Mati, wrzuć coś na prawą strone bo pusta jest, dodaj jakąś pochodnie albo cóś. Ta ściana jak ktoś już wyżej pisał dziwnie wygląda. No i co to jest to za oknem na gwiazdy mi to nie wygląda bo za duże, meteory?? - za jasne. No Mati pracuj bo scenka się ciekawie zapowiadała a teraz jak widze zmierza ku klapie i to dużymi krokami. Get to WORK!!! Pozdro Gollum
Napisano 28 Styczeń 200421 l Gollum.. moja Ty inspiracjo!! :) Jesteś wielki!! ...chyba Ci pomnik postawię.. dzieki!! :)
Napisano 29 Styczeń 200421 l Hmm.. inspiracja była, ale z wykonaniem cos nie tak.. mam jakąś niemoc, nooo.. :( Ech, chyba to zostawie :)
Napisano 21 Marzec 200421 l No i ja tu ciągle czekam, a tu nic, co jest?? No rusz tyłek bo wiem że cię stać, do roboty!!