Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Przedstawiam rendery do dyplomu,ktorego tematem byla szkola designu w Munster.

f47bh.th.jpg

f55sg.th.jpg

f18as.th.jpg

f2k5gu.th.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no chyba liczylo sie tygodniami;)

mam tylko kilka takich drobiazgow- woda na pierwszym-deszcz pada ze taka chropowata? i ta krawedz przy niej . nie iwem jak tam gleboko ale powinno byc tam chyba cos wyzej niz jest teraz. i tekstura zle zmapowana.;lampy sa naplacu ale nie swieca;)chyab ze to maszty...na trzecim jeden stopien grozi zlamana noga chyba...;)

ale przyzwoicie....podoba mi sie

Napisano
  • Autor

Srednie czasy renderingu to 2-6 godzin.Co do wody to przyjmijmy ze to wietrzyk a tak powaznie to zabraklo na nia czasu a bump byl za mocno zmapowany.Lampy swieca co widac w odbiciach dluga powierzchnia swiecenia zwrocona w strone budynku.To nie stopien tylo wybieg dla modelek takze nie wchodzi sie na niego z tej strony co widac na renderach.Tak poza tym dzieki za komentarz

Napisano

jak dla mnie rendery profesjonalne.. pomijam funkcje bo zakladam, ze zostala przemyslana :)

pozdr.

Napisano

czesc.moj pierwszy post:].brylka fajna ale nic oryginalnego.jesli chodzi o architekture to zestawiles kilka wczesniej znanych patentow ktore calkiem niezle u ciebie razem dzialaja.na drugim zdjeciu milo wyglada to delikatne drzewko miedzy dwoma betonowymi prostopadloscianami:].dziwny ten wybieg dla modelek.

Napisano
  • Autor

Nie jestem autorem tego projektu robilem tylko rendery

Napisano

Jesli chodzi o rendery bardzo fajne. tylko że troche nie widać mysli przewodniej autora... Rzeczywiscie wygląda to na cos zwiazanego ze szkołą... moze i designu.

Z tymze taki temat trzeba wizualizować tak aby uzyskać pewną malarskość. by nie było trzeba pytać co autor miał na mysli;)

Napisano

rendery ok.na ostatnim troche te roslinki nie pasuja.np. drzewko ma cien od strony swiatla.pozatym fajnie.:]

Napisano

Dlja prezentacji proektu, rendery wykonany profesijne, (prawda widacz momenty poprawione w photoshope). SA zapytanje ale nie do Ciebe, a do architektora (moze 5 lat temu byloby aktualne taka arhitektura)

Napisano

Bardzo ladnie wyszlo.

Po raz wtory widze te teksture betonu, mozesz podac zrodlo? :)

pozdrawiam

Napisano

Podoba mi sie brylka :) Zewnetrze a la Sir Norman F. Dobre proporcje klockow we wnetrzu i dobre ich ulozenie w przestrzeni - dosc rzadkie w studenckich projektach, nawet dyplomach :) Mogloby sie nawet podobac w Der Holand :) Renderki tez calkiem calkiem.