nielot007 Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 Witam!! hehe mam takie pytanie jestem len i czy nie ma w necie gotowych pomieszczen np. lazienka kuchnia pokoje aby sobie porenderowac?? bo zbytnio nie chce mi sie modelowac.... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 na http://www.evermotion.org masz tego pełno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 hehe chyba zapomnialem napisac zeby byly free :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 jaa wchodzisz w free stuff, co najmniej dwa w pełni wyposażone pokoje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 he nielot ty leniu ! ;) na evermotion masz wszystko nawet kuchnie i klasy szkolne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 hehe o nie wiedzialem ze tam jest free stuff!! no to sobie porenderuje :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Jakby co to masz jeszcze w light contest modele made by Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 hehe chyba zapomnialem napisac zeby byly free :D a może chcesz cały dom? in i outdoor. za free. na środę... potrzebne są rendery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Sans, w sumie to nie wiem czemu nie udostępniasz nam kilku swoich interiorów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi