Napisano 14 Grudzień 200519 l Trochę za wcześnie. Ale tylko półtora tygodna zostało do świąt. Ocenćie i powiedzcie czy się wam podoba.
Napisano 14 Grudzień 200519 l kiepawe - matriały, render, kolory do wymiany... kompozycja też nieciekawa... typografia okropna :/ Mógłbyś bardziej się postarać, to wygląda na pracę 15 min w corelu :/
Napisano 14 Grudzień 200519 l kiepsko, prawie 3D tu nie widze;) Jak sam napisałeś jeszcze półtora tygodnia zostało, może trzaśniesz jeszcze coś lepszego? Powodzenia i Wesołych Świąt:)
Napisano 15 Grudzień 200519 l kiepściutko, kiepściutko. Zero świątecznego klimatu a i wykonanie nie bardzo. Musisz jeszcze posiedzieć nad pomysłem, kompozycją, kolorami, renderem, materiałami...Poświęć więcej czasu :) Pozdrawiam
Napisano 15 Grudzień 200519 l nie zbyt oryginalny pomysł:D hahha no ale taki okres chyb ateraz jest ze wszyscy robia kartki chyba tez jakąś zrobie hahah. Według mnie troche pusta kompozycja materialy bym poprawil choinke i napis a tak pozatym to ok:D
Napisano 15 Grudzień 200519 l Dokłądnie to co wszyscy - posiedź trochę nad całością. 3D to tu jest chyba tylko świeczka. Bardzo mocno kontrastuje z resztą kartki - zbyt mocno. Teraz zauważyłem, że ta bombka też może podchodzić pod 3D. Shaderek bardzo nieciekawy.
Napisano 18 Grudzień 200519 l mi sie napis podoba:D...nie wliczajac tego t ktoore wyglada jak ł. no troche kiepsko poopracuj nad scena.
Napisano 18 Grudzień 200519 l Sam napis można było spokojnie zrobić 2d. Tylko po co skoro za taką kartkę to raczej ja bym ci nie życzył wesołych świąt :) .