Napisano 15 Grudzień 200519 l witam, zimowy krajobraz, straszne pustkowie. Właściwie nie wiadomo po co się ludzie pchają w takie miejsca. Photoshop i ok 18h z czego ponad połowa na chopter. większa wersja tutaj: http://www.nimrod.strony.univ.gda.pl/gallery/g35.jpg
Napisano 15 Grudzień 200519 l Swietna kolorystyka, nie pasuje mi tytlko tutaj ta "budowla" zbyt oddziela się o reszty-wogóle jest słaba:(. Pojazd oświetlony świetnie. Tyle odemnie. Fajny klimacik. Pzdr.
Napisano 15 Grudzień 200519 l budowla jest moim zdanie przede wszystkim za ciemna u dolu troche by sie rozjasnila od sniegu chyba :] smiglowiec i teren fajniaste :], masz cierpliwosc
Napisano 16 Grudzień 200519 l Morbid Karbid - oj ladnie ladnie:) bardzo fajny klimacik:) no i swiatelka w tej budowli bardzo fajne a helikopter wypasio szkoda ze nie jest w takiej komozycii zeby bylo widac pilota! ale pracka milusia
Napisano 16 Grudzień 200519 l nie no super, szczególnie podoba mi sie jak dym wychodzi z tej wieżyczki i przechodzi z czerwonawego w szary. Odstaje tylko troche dopracowaniem cien rzucany przez wieżę i światło jakie na nią pada. btw: Coś ostatnio drastycznynie wzrasta poziom prac na 2d:)
Napisano 16 Grudzień 200519 l Autor mało detalu bo to straszne darknessowe i endless pustkowie. Miał być klimat a nie rzeźbienie i realizm. Dzięki za pozytywne komenty! i za niepozytywne też w!e8 ;)
Napisano 16 Grudzień 200519 l fajne, mogles troche przygasic budynek, za barodz sie wysuwa na 1 plan,
Napisano 16 Grudzień 200519 l Dobrze ci wyszedłefekt tego właśnie pustkowia. Na rysunku wedłóg mnie najlepiej wykonane są dziury w ziemi, nawet lepiej bym powiedział niż helikopter. Pozdrawiam:D
Napisano 16 Grudzień 200519 l mnie sie podoba wszystko poza kolorem i swiatlem na budynku ;( jakby malowany farba, co pochlania swiatlo, ani zdeczka nie zasnieszony jak reszta itp
Napisano 17 Grudzień 200519 l Zgadzam sie co do budowli, jest za blisko i wyskakuje z obrazka, nie siedzac na podlozu, moze wystarczy mocniejsza perspektywa powietrzna? a po za tym bardzo mi sie pomysl na helikopterek podoba i podloze. Ogolnie klimacik mily.