lezion Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Prosze oceńcie ją http://man3d.webpark.pl/ proszę
Vorek Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Witam na forum :) Co do stronki to za mało żeby cokolwiek oceniać, rozbuduj ją nieco bardziej :) Po co link do WP ? Pozdrawiam
tweety Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 a czy to nie jest gotowy szablon z wp.pl? [+] kannu - :D
Marvey Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 http://www.fantastic3d.fora.pl/viewtopic.php?t=2 rozwalająca rozmowa
piotrek Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Ojj, cieniutka ta strona (man3d :D ) Dołączę się do pytania kozioo. I ten niebanalny tekst: Witam w świecie grafiki 3D czasy, w których grafika komputerowa była domeną firm reklamowych i też filmowych teraz mineły . Teraz i wy możecie stworzyć te dzieła sztuki kompuerowej ... Nasze forum bęzie przyjmować każde prace nawet te najdziwniejsze . Przynajmniej wy napisz wielką literą.
Master Kiełbaster Napisano 20 Grudzień 2005 Napisano 20 Grudzień 2005 Witam w świecie grafiki 3D czasy, w których grafika komputerowa była domeną firm reklamowych i też filmowych teraz mineły. o so chozi w tym zdaniu? ktoś pozjadał kropki?
Bilay Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 fantastic3d ^_^ A idź pan w chu...steczkę malowaną
kannu Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Gratulacje, bardzo profesjonalna strona ! :) Świetna grafika i bardzo dobra merytorycznie. Czy na taki tekst mniej wiecej liczyłeś ? No to masz :) - ale czy zasłuzyles - to juz sam oceń :) Wesołych Świat :)
Master Kiełbaster Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 "Krótki opis Twojego forum [ustaw w panelu administracyjnym]" hmmm... ta strona to podpucha?
Knysha Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Dobra cśśś. Nie ladnie sie smiac panowie ;[. [sARKAZM] Gratuluje umiejetnosci sciagniecia gotowego szablonu i umiejetnosci obslugi phpBB. [/sARKAZM] Tak na serio - popracuj troche nad strona, bo jest bidnie, ba nawet bardzo bidnie ;p.
piotrek Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Tak szczerze mówiąc to nie nazwałbym tego stroną - przecież tu jest tylko link do forum...
Huter Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Myślałem, że wchodząc na forum zobacze jakiś ciekawy styl wykonany przez autora ... a tu? Standard ... bleeeee ...
Ardeni Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Ale dla mnie i tak najlepsza jest ta rozmowa na forum , czyt.ciekawa merytorycznie. A właśnie po co taka następna strona, Ja nie czaje ludzi, któzi robią setną strone związaną z tematem dawno już wykorzystanym. Ogólnie to do d***.
imprecis Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Hehehe, wg mnie to nic innego jak czysta prowokacja :)
Rekomendowane odpowiedzi