Napisano 20 Grudzień 200519 l Witam na forum :) Co do stronki to za mało żeby cokolwiek oceniać, rozbuduj ją nieco bardziej :) Po co link do WP ? Pozdrawiam
Napisano 20 Grudzień 200519 l Ojj, cieniutka ta strona (man3d :D ) Dołączę się do pytania kozioo. I ten niebanalny tekst: Witam w świecie grafiki 3D czasy, w których grafika komputerowa była domeną firm reklamowych i też filmowych teraz mineły . Teraz i wy możecie stworzyć te dzieła sztuki kompuerowej ... Nasze forum bęzie przyjmować każde prace nawet te najdziwniejsze . Przynajmniej wy napisz wielką literą.
Napisano 20 Grudzień 200519 l Witam w świecie grafiki 3D czasy, w których grafika komputerowa była domeną firm reklamowych i też filmowych teraz mineły. o so chozi w tym zdaniu? ktoś pozjadał kropki?
Napisano 21 Grudzień 200519 l Gratulacje, bardzo profesjonalna strona ! :) Świetna grafika i bardzo dobra merytorycznie. Czy na taki tekst mniej wiecej liczyłeś ? No to masz :) - ale czy zasłuzyles - to juz sam oceń :) Wesołych Świat :)
Napisano 21 Grudzień 200519 l "Krótki opis Twojego forum [ustaw w panelu administracyjnym]" hmmm... ta strona to podpucha?
Napisano 21 Grudzień 200519 l Dobra cśśś. Nie ladnie sie smiac panowie ;[. [sARKAZM] Gratuluje umiejetnosci sciagniecia gotowego szablonu i umiejetnosci obslugi phpBB. [/sARKAZM] Tak na serio - popracuj troche nad strona, bo jest bidnie, ba nawet bardzo bidnie ;p.
Napisano 21 Grudzień 200519 l Tak szczerze mówiąc to nie nazwałbym tego stroną - przecież tu jest tylko link do forum...
Napisano 21 Grudzień 200519 l Myślałem, że wchodząc na forum zobacze jakiś ciekawy styl wykonany przez autora ... a tu? Standard ... bleeeee ...
Napisano 24 Grudzień 200519 l Ale dla mnie i tak najlepsza jest ta rozmowa na forum , czyt.ciekawa merytorycznie. A właśnie po co taka następna strona, Ja nie czaje ludzi, któzi robią setną strone związaną z tematem dawno już wykorzystanym. Ogólnie to do d***.