Kulki Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Tak jak na CGtalku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 http://max3d.pl/goldgallery.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2005 No ok ale na forum... jestem juz tu troche a o tym nie wiedzialem wiec sam widzisz, ze by sie przydalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 W sumie racja. Obecnie złota galeria nie jest w zbyt przystępnej formie. Jeżeli nie na forum to można by przynajmniej usprawnić nawigację, zrobić sortowanie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 dobry pomysł. na forum pojawia się wiele prac, które na to zasługują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Sceny z rekomendacji mogły by isc na taką galerie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2005 Sceny z rekomendacji mogły by isc na taką galerie :D No dokladnie:D Wlasnie o to mi chodzi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 raczej nie - już to było zaproponowane i nie spotkało się z wprowadzeniem w życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2005 A moze sie nie spotkalo bo pomysl mial slaby marketing? Na max3d jest mase niezlych prac ale sa one spychane przez duzo kiepskich grafik. Taka galeria najlepszych podnosila by poziom calego forum i bylaby jakas tam nagroda dla tych, ktorzy wladowali sporo czasu i pracy w swoje dzielo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 tak samo jest z http://max3d.pl/goldgallery.php - trafiaja tu pracki które naprawde na to zasługują - sam chciałem aby było cos takiego jak na cgtalku a mianowicie zintergoranie złotej galeri wraz z forum ale proponowałem już to rozwiązanie jakis czas temu więc myśle ze nie ma sensu znów przerabiać tego samego tematu - choc jestem na tak :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2005 No ok ale kto decyduje o tym ze tak jak na CGtalk nam sie nie bedzie podobac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 ale co kto decyduje ? o tym która pracka trafia do złotej galeri czy o tym że nie będzie (chyba) działu złota galeria bezposrednio na forum ? bo jeśli o tym czy będzie na forum to głównie zależy od Adriana(dla nie wtajemniczonych - Adek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Jestem na tak ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 21 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2005 ale co kto decyduje ? o tym która pracka trafia do złotej galeri czy o tym że nie będzie (chyba) działu złota galeria bezposrednio na forum ? bo jeśli o tym czy będzie na forum to głównie zależy od Adriana(dla nie wtajemniczonych - Adek) Mialem na mysli, ze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 ja tak jak Knysia, rewolucja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 równierz dołączyłbym sie do tej "rewolucji" :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 czemu nie...latwiejszy dostep i nie trza bladzic po glownej stronie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 6 Styczeń 2006 Share Napisano 6 Styczeń 2006 równiez jestem za, moze niech bedzie na stronie głównej jedynie Galeria Zwycięzców z kolejnych bitew a normalna łota galeria na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2006 Fajnie by bylo bo zmusilo by to ludzi do robienia lepszych prac nie tylko na zadany temat takjak jest to w bitwie... No i latwiej tam trafic a radocha rownie duza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 IMO takie samo przegięcie jak z kartami członkowskimi w supermarketach- najpierw złota, potem platynowa, potem dodamy brylantową... są rekomendacje na stronie głównej serwisu, jest galeria pobitewna, jest galeria skończonych prac 2d i 3d - jeszcze mało ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 a moze by tak zrobić dział , gdzie mozna rozmawiać i nie są zamykane wątki ? bo zauwazam ze juz kilka razy ktos cos pisze i tak sie dzieje. Są jakies zasady tym regulujace ? Bo nie kumam za cholere z czego sie bierze wybiorcze zamykanie - jest dzial wolne dyskusje i myslalem ze tamn sobie moga ludzie dyskutować. To są pytania - mozliwe ze kiedyśto juz omawialiscie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 kannu - nie tylko Ty jesteś tym poruszony... coś mi się wydaje, że niektórzy za bardzo wczuwają się w "misję" - a forum na tym traci!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2006 To jak wszyscy chca to moze by sie ktos w koncu kompetentny wypowiedzial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 góra jak zwykle siedzi w milczeniu i czeka aż wszystko ucichnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 przypomnial mi sie czasy gdy do lepszy pracek linki i ich obrazek byl tam na gorze gdzie teraz sa reklamy ;/ i to nawet bardzo ladnie wygladalo, zawsze chcialem sie tam pojawic ;p bo jeśli o tym czy będzie na forum to głównie zależy od Adriana(dla nie wtajemniczonych - Adek) Wy juz na "ty" jestescie ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi