biglebowsky Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 ozesz, tu znowu jakie konflikty i niedomowienia. To zaczyna nudne troche byc, chopcy, od razu widac ze kobit brakuje, no wiec jako ze tu debet fizycznych to wam narysowalem jedna, mozecie sie jej zalic i spowiadac, i cieszyc sie ze jako obrazek niema jak was do piersi przytulic i pocieszyc:) A powaznie to obrazek srednio mi sie widzi, ale zrobilem i jest nie wiec ujrzy swiatlo dzienne.
Phantom Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 nie wiem czemu ale pasuje ona mi do wyroczni z matrixa:P cudo...świetnie wyszło...podziwiać tylko...zajeb**** cygaro :P pozdro...
Kaszubas Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Wysmienity pokaz warsztatu :) Prosze, prosze ! BigLebowsky znow zrobil maly \"skok w bok\" w strone fotorealu hehe Raczka slicznie namalowana; POPartowe groszki ewidentnie dodaja tej blacklady uroku :) Ok! Znow pokazales co potrafisz, a teraz wracaj do kwachow !!! Szybciutko :) pzdr szymo n
Falcrum Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 Wszystko cool, ale tło jakoś nie pasuje do reszty (mogę się mylić), ale to tylko moja poinia... Pozdro...
giorgione Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 OOO!!!!!! Mi oczy wychodzą i szczena opada jak widzę takie cudeńka. Giorgione
ChaoS Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 no no no spoko pracka w klimacie matrixsa :)
darkelf Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 nono fajna fajna... tylko te kropeczki jakos tak dziwnie :P... ps. Masz tablet?
rebuzz Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 biglebowsky jak zwykle praca na najwyzszym poziomie......nie mam pytan.....cool pracka!!:) POZDRO :]:]
biglebowsky Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 Dzieki, kwasic nie przestane, bez obaw, to tylko cwiczonko takie. Tablet oczywiscie jest przedemna, zdezelowany penpartner A4, pracka mi sie nie podoba, bo jest przemeczona ( 2,5h:) ), a twarz, w szczegolnosci prawy policzek i oczy sa nieudolne poprostu, ale ja nie o tym, ta pani nie zawisla tu bez powodu, to jest tutejsz ksiega skarg i zazalen, tu prosze psioczyc na system polityczny, ze zona nie kocha, dzieci nie szanuja, scatmax techno nie lubi i ze nie podobaja sie prace Radixa, tu wolno nawet przeklinac jak kto chce, i klucic sie do upadlego, ale tutaj i tylko tutaj mozna sie wyzywac ok? Tak ja bym to przynajmniej widzial, jako ring do rozladowywania napiecia, nie wiem jeszcze co na to Gotham i Kaszub:)
Kaszubas Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 POPIERAM W CALEJ ROZCIAGLOSCI :) Swietna koncepcja! ...jeden problem: co z tajemnica spowiedzi ???? hehe pzdr szym
biglebowsky Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 Skoro,szacowna komisja zaakceptowala wniosek, to watek rusza. Jak to pujdzie zobaczymy w praktyce.
Kris_R Napisano 1 Lipiec 2003 Napisano 1 Lipiec 2003 Bez zarzutu... rewelaja :) Szczególnie podobają mi się miejsca, gdzie pozwoliłes sobie na więcej swobody...kwiat, kokarda, koszula... istne cudo! :D Sympatyczna babka swoją drogą, choć gustuję w troszkę innych! :) pozdro Kris
biglebowsky Napisano 3 Lipiec 2003 Autor Napisano 3 Lipiec 2003 no dobra, to dodaje kolezanke dla powyrzszej, ugladzana troche i wogole, ale tez na szybciora robiona.
Nezz Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 fajnie choc mogles dluzej posiedzienc nad nosem ( hehe) ogolnie milo , jednak pierwsza spowiedniczka sprawia wrazenie bardziej bystrej ;)
Kaszubas Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 jak dla mnie zajebioza :) hehe; moze tylko wloski nieco druciane, ale to zbytnio nie wadzi...
Mateusz Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 Ogólnie fajna pracka, raczej jeszcze nieukonczona :) POPRACUJ JESZCZE NAD NIA.... :)
Serinde Napisano 26 Lipiec 2003 Napisano 26 Lipiec 2003 hehe :D \"Pamela Anderson kilka lat później\" A poza tym jako jedna z LICZNYCH, gratuluje warsztatu.
sly Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 stara włoszka...hmm..fajna ale raczej jako skończona pracka to pomyłka w Twoim repertuarze... hociaż ..poczekaj.przyjżałem się jeszcze...no i jeśli wrzucić ją do katalogu razem z \"kubanką\" to może \"włoszka\" zajmie \'second place\'... dobrze ze nie mieszasz tych \'realistycznych\' prac z Kwachami...bo deformacja proporcji i swobodna plama...po prostu miażdży te pierwsze. pozdrawiam
biglebowsky Napisano 24 Wrzesień 2003 Autor Napisano 24 Wrzesień 2003 Znowu truposz:) e, bo to szkic jednak, wiec da sie wloszce wybaczyc, szczegolnie ze to pierwsze podejscia do speedow ( wlasnie zajrzyj do speed paintingu)
szopa Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 wszyscy mowia o pracach, zamiast do nich.... ale moze to i dobrze z tego wynika ze nikt nie ma problemow... P.S Ciekawe prace Pozdrowak!!
Cpt.Obvious Napisano 25 Wrzesień 2003 Napisano 25 Wrzesień 2003 No żeście taki staroć wygrzebali :) Bigle a Ty nawet nie zareagujesz. Heh, no ładne te panie, nieśmiertelna po nich pamięć że tak powiem :)
Rekomendowane odpowiedzi