Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

ozesz, tu znowu jakie konflikty i niedomowienia. To zaczyna nudne troche byc, chopcy, od razu widac ze kobit brakuje, no wiec jako ze tu debet fizycznych to wam narysowalem jedna, mozecie sie jej zalic i spowiadac, i cieszyc sie ze jako obrazek niema jak was do piersi przytulic i pocieszyc:) A powaznie to obrazek srednio mi sie widzi, ale zrobilem i jest nie wiec ujrzy swiatlo dzienne.

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 3,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie wiem czemu ale pasuje ona mi do wyroczni z matrixa:P cudo...świetnie wyszło...podziwiać tylko...zajeb**** cygaro :P

pozdro...

Napisano

Wysmienity pokaz warsztatu :) Prosze, prosze ! BigLebowsky znow zrobil maly \"skok w bok\" w strone fotorealu hehe Raczka slicznie namalowana; POPartowe groszki ewidentnie dodaja tej blacklady uroku :) Ok! Znow pokazales co potrafisz, a teraz wracaj do kwachow !!! Szybciutko :)

pzdr

szymo n

Napisano

Wszystko cool, ale tło jakoś nie pasuje do reszty (mogę się mylić), ale to tylko moja poinia...

Pozdro...

Napisano

biglebowsky jak zwykle praca na najwyzszym poziomie......nie mam pytan.....cool pracka!!:)

POZDRO :]:]

Napisano
  • Autor

Dzieki, kwasic nie przestane, bez obaw, to tylko cwiczonko takie. Tablet oczywiscie jest przedemna, zdezelowany penpartner A4, pracka mi sie nie podoba, bo jest przemeczona ( 2,5h:) ), a twarz, w szczegolnosci prawy policzek i oczy sa nieudolne poprostu, ale ja nie o tym, ta pani nie zawisla tu bez powodu, to jest tutejsz ksiega skarg i zazalen, tu prosze psioczyc na system polityczny, ze zona nie kocha, dzieci nie szanuja, scatmax techno nie lubi i ze nie podobaja sie prace Radixa, tu wolno nawet przeklinac jak kto chce, i klucic sie do upadlego, ale tutaj i tylko tutaj mozna sie wyzywac ok? Tak ja bym to przynajmniej widzial, jako ring do rozladowywania napiecia, nie wiem jeszcze co na to Gotham i Kaszub:)

Napisano

POPIERAM W CALEJ ROZCIAGLOSCI :) Swietna koncepcja!

...jeden problem:

co z tajemnica spowiedzi ????

hehe

pzdr

szym

Napisano

Bez zarzutu... rewelaja :)

Szczególnie podobają mi się miejsca, gdzie pozwoliłes sobie na

więcej swobody...kwiat, kokarda, koszula... istne cudo! :D

Sympatyczna babka swoją drogą, choć gustuję w troszkę innych! :)

pozdro

Kris

Napisano

fajnie choc mogles dluzej posiedzienc nad nosem ( hehe)

ogolnie milo , jednak pierwsza spowiedniczka sprawia wrazenie bardziej bystrej ;)

Napisano

jak dla mnie zajebioza :) hehe; moze tylko wloski nieco druciane, ale to zbytnio nie wadzi...

Napisano

Ogólnie fajna pracka, raczej jeszcze nieukonczona :) POPRACUJ JESZCZE NAD NIA.... :)

Napisano

hehe :D \"Pamela Anderson kilka lat później\"

A poza tym jako jedna z LICZNYCH, gratuluje warsztatu.

Napisano

stara włoszka...hmm..fajna ale raczej jako skończona pracka to pomyłka w Twoim repertuarze...

hociaż ..poczekaj.przyjżałem się jeszcze...no i jeśli wrzucić ją do katalogu razem z \"kubanką\" to może \"włoszka\" zajmie \'second place\'...

dobrze ze nie mieszasz tych \'realistycznych\' prac z Kwachami...bo deformacja proporcji i swobodna plama...po prostu miażdży te pierwsze.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Znowu truposz:) e, bo to szkic jednak, wiec da sie wloszce wybaczyc, szczegolnie ze to pierwsze podejscia do speedow ( wlasnie zajrzyj do speed paintingu)

Napisano

wszyscy mowia o pracach, zamiast do nich....

ale moze to i dobrze z tego wynika ze nikt nie ma problemow...

P.S Ciekawe prace

Pozdrowak!!

Napisano

No żeście taki staroć wygrzebali :) Bigle a Ty nawet nie zareagujesz. Heh, no ładne te panie, nieśmiertelna po nich pamięć że tak powiem :)