Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

ozesz, tu znowu jakie konflikty i niedomowienia. To zaczyna nudne troche byc, chopcy, od razu widac ze kobit brakuje, no wiec jako ze tu debet fizycznych to wam narysowalem jedna, mozecie sie jej zalic i spowiadac, i cieszyc sie ze jako obrazek niema jak was do piersi przytulic i pocieszyc:) A powaznie to obrazek srednio mi sie widzi, ale zrobilem i jest nie wiec ujrzy swiatlo dzienne.

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie wiem czemu ale pasuje ona mi do wyroczni z matrixa:P cudo...świetnie wyszło...podziwiać tylko...zajeb**** cygaro :P

pozdro...

Napisano

Wysmienity pokaz warsztatu :) Prosze, prosze ! BigLebowsky znow zrobil maly \"skok w bok\" w strone fotorealu hehe Raczka slicznie namalowana; POPartowe groszki ewidentnie dodaja tej blacklady uroku :) Ok! Znow pokazales co potrafisz, a teraz wracaj do kwachow !!! Szybciutko :)

pzdr

szymo n

Napisano

Wszystko cool, ale tło jakoś nie pasuje do reszty (mogę się mylić), ale to tylko moja poinia...

Pozdro...

Napisano

biglebowsky jak zwykle praca na najwyzszym poziomie......nie mam pytan.....cool pracka!!:)

POZDRO :]:]

Napisano
  • Autor

Dzieki, kwasic nie przestane, bez obaw, to tylko cwiczonko takie. Tablet oczywiscie jest przedemna, zdezelowany penpartner A4, pracka mi sie nie podoba, bo jest przemeczona ( 2,5h:) ), a twarz, w szczegolnosci prawy policzek i oczy sa nieudolne poprostu, ale ja nie o tym, ta pani nie zawisla tu bez powodu, to jest tutejsz ksiega skarg i zazalen, tu prosze psioczyc na system polityczny, ze zona nie kocha, dzieci nie szanuja, scatmax techno nie lubi i ze nie podobaja sie prace Radixa, tu wolno nawet przeklinac jak kto chce, i klucic sie do upadlego, ale tutaj i tylko tutaj mozna sie wyzywac ok? Tak ja bym to przynajmniej widzial, jako ring do rozladowywania napiecia, nie wiem jeszcze co na to Gotham i Kaszub:)

Napisano

POPIERAM W CALEJ ROZCIAGLOSCI :) Swietna koncepcja!

...jeden problem:

co z tajemnica spowiedzi ????

hehe

pzdr

szym

Napisano

Bez zarzutu... rewelaja :)

Szczególnie podobają mi się miejsca, gdzie pozwoliłes sobie na

więcej swobody...kwiat, kokarda, koszula... istne cudo! :D

Sympatyczna babka swoją drogą, choć gustuję w troszkę innych! :)

pozdro

Kris

Napisano

fajnie choc mogles dluzej posiedzienc nad nosem ( hehe)

ogolnie milo , jednak pierwsza spowiedniczka sprawia wrazenie bardziej bystrej ;)

Napisano

jak dla mnie zajebioza :) hehe; moze tylko wloski nieco druciane, ale to zbytnio nie wadzi...

Napisano

Ogólnie fajna pracka, raczej jeszcze nieukonczona :) POPRACUJ JESZCZE NAD NIA.... :)

Napisano

hehe :D \"Pamela Anderson kilka lat później\"

A poza tym jako jedna z LICZNYCH, gratuluje warsztatu.

Napisano

stara włoszka...hmm..fajna ale raczej jako skończona pracka to pomyłka w Twoim repertuarze...

hociaż ..poczekaj.przyjżałem się jeszcze...no i jeśli wrzucić ją do katalogu razem z \"kubanką\" to może \"włoszka\" zajmie \'second place\'...

dobrze ze nie mieszasz tych \'realistycznych\' prac z Kwachami...bo deformacja proporcji i swobodna plama...po prostu miażdży te pierwsze.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Znowu truposz:) e, bo to szkic jednak, wiec da sie wloszce wybaczyc, szczegolnie ze to pierwsze podejscia do speedow ( wlasnie zajrzyj do speed paintingu)

Napisano

wszyscy mowia o pracach, zamiast do nich....

ale moze to i dobrze z tego wynika ze nikt nie ma problemow...

P.S Ciekawe prace

Pozdrowak!!

Napisano

No żeście taki staroć wygrzebali :) Bigle a Ty nawet nie zareagujesz. Heh, no ładne te panie, nieśmiertelna po nich pamięć że tak powiem :)