SWRSC Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 Witam, Ta scena będzie wielką niewiadomą, nie będzie realizmu, nie będzie tradycji... nie będzie opisu... wiecej nie zdradzam...
JmTm00 Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 no ciekawe jak to rozwieniesz...realizm Ci sie po cichu zakrada ;D Powodzenia
piotrek Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Zobaczymy co z tego będzie, ale na razie nie podobają mi się te falowania na wszystkim. Wiadomo - tworzy to odpowiedni klimat, ale mnie taki klimat niezbyt odpowiada.
SWRSC Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Napisano 24 Grudzień 2005 nom, chyba przesadzilem z falowaniem na kraweznikach, zmienie to, ale powtazam, realizmu nie będzie, nie taki jest cel.
kubi Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Ciekawy, troche niepokojący klimacik jest. A ja lubie takie niepokojace rzeczy :)
mr.funky Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 jest fajnie tylko czy aby ta pokrywa od studzienki nie jest za duza? Rozumiem ze chodzi tu o brak realizmu no ale dziwnie to troche wyglada.. :) Pozdrawiam kolege ze Szczecina :p
SWRSC Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Napisano 25 Grudzień 2005 "Najbardziej twórczą ze wszystkich prac jest praca nad sobą, która pozwala odnajdywać urok młodości." update:
mr.funky Napisano 25 Grudzień 2005 Napisano 25 Grudzień 2005 "trzon" latarni jakby troszke za gruby sie wydaje :)
SWRSC Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Napisano 8 Styczeń 2006 racja - do poprawki, w tym tygodniu update
Rekomendowane odpowiedzi