miwt Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 siema...wrzucam swoja jedna z 1 pracek w rhino...od niedawna sie ucze teg softu no i o to pierwsze efekty...bledow jest zapewne wiele wiec macie duzo do wytykania:D....no i zostalo mi teraz najwazniejsze...bo poprawiac modelu juz nie bede...a mianowicie chcialbym to wyrenderowac w v-rayu...beda ta moje pierwsze rendery w tym rendererze...jednak nie wiem wogole jak sie do tego zabarc...no coz bede probowal:p...jesli tylko bedzie ktos chetny do pomocy to bede wdzieczny:)
WToreK Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 nom, milusio wyszedl ;] prosty co prawda jako model, ale skoro sie uczysz to i tak daje rady :] powodzenia w renderach - tyle jest akurat o vray'u tutoriali ze na pewno sobie poradzisz
SimeN Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 Na rhino sie nie znam, ale model ladny, trzeba przyznac :] powodzenia
miwt Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Napisano 24 Grudzień 2005 dzieki chlopaki...no programik jest bardzo fajny...choc do opanowania go jeszcze duz zostalo...dorzucam takie proby z oswietleniem..bez materialow poki co:)
miwt Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 gi bylo wlaczone:p....a wziolem sie za subofer jeszcze bo nie mialem co robic poki co tyle:)
Ardeni Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Ja tam na rhino się nie znam, ale wydaje mi się, że jest ok
piotrek Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 Modele ładniutkie, a do renderera to najlepiej zacznij od tego i tutoriali różnych. pozdr
miwt Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 mintrill-no dzieki dzieki bedzie trzeba...napewno sie przyda...:)
miwt Napisano 1 Styczeń 2006 Autor Napisano 1 Styczeń 2006 dobra subofer skonczylem...teraz zoabcze jak mi sie starczy czasu to zrobie jeszcze wlacznik...i potem wtyczki...poki co tyle...prosze o jakies rady co do samej techniki modelowania....gdyby cos sie wam nie widzialo..bo chcialbym wnioski wyciagnac i na przyszlosc robic lepsze powierzchnie niz te:)
miwt Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 ehh widze ze zainteresowanie nie duze...no ale trudno...kolejny modelik...*wlacznika*:)
neos Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 no ładnie, chociaż to pokrętło tak brutalnie "wbite" w resztę :)
AGmakonts Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 miwt bądź twardziel i wymodeluj bebechy w tym subku a nóż zechesz rozpier(na na na na) lić obudowe w jakieś scence:P narazie ładnie bardzo, echhh tylko jak ja nienawidze małych głośników i jeszcze z maskownicami
Conrad Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 dobra tam , w vray narazie moze wziac bray plane, swiatlo, na material architectural plastik ustwiwc i narazie wyjdzie wystrczajaco..zalezy jak sobie to ktos wyobraza.. hmm, ja tez nie znam sie na rhino ale do czego tu sie znac? hmm, fajny modelik.
miwt Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 neos-no co ja poradze ze brutalnie...takie same stoi na biorku:D AGmakonts-hehe..no powiem ci ze za mocny on nie jest...wiec szkoda nawet robic pozory:D Kulfer-no kombiinuje cos wlasnie w tym stylu:) poki co dorzucam takie renderki z materialami:)...w 2 za ciemno wyszlo...choc kolor jest bliski orginalowi...musze pokombinowac jakos zeby tak padalo swiatlo i jeszcze oswietlalo wnetrze tego pokretla...:)
WToreK Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Very nice plastik :) Nie powinno byc jeszcze tam bumpa? Bo na moim pokretelku do glosnosci jest (od creativa of kors)
Leleń Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 smieszny glosnik xD model daje rade, 1 render (jak wyzej zauwazyli drodzy koledzy:]) tez daje rade, oraz material daje rade, imo. peace^^
piotrek Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 ehh widze ze zainteresowanie nie duze Wstawił pracke przed pierwszą, a o trzeciej już by chciał mieć komentarze... :p Oświetlenie trochę inne proponuję - to nie jest złe, ale nie widać szczegółów modelu.
neos Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 neos-no co ja poradze ze brutalnie...takie same stoi na biorku:D na siatkach nie widziałem żadnego luzu między pokrętłem a resztą, za to na renderach jest już ok. Ładnie :)
hkropinski Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 ciekawie to wygląda, pierwszy render jest leprzy, pozdr
mrkrzysiek Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 ładnie fajne modele a materiał plastiku prawie idealny
miwt Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Napisano 3 Styczeń 2006 no dzieki dzieki wszytkim za zainteresowanie...juz raczej wiecej modeli nie bedzie z serji creativa:D......teraz zostaje to wszystko tylko porenderowac z lepszym swiatlem bo poki co jest kiszka:)...no a co do plastiku to mialem troche pomocy dlatego tak ladnie wyszedl:)
mrkrzysiek Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 to może teraz ty mógłbyś pomóc kolegom z forum jak sam ją dostałeś:D
miwt Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Napisano 3 Styczeń 2006 hehe gdyby byla moja to bym pomogl z checia:D...ale poki co musze podporzadkowac sie prawom autorskim:p...i zbytnio nie da rady:(
Rekomendowane odpowiedzi