Napisano 24 Grudzień 200519 l siema...wrzucam swoja jedna z 1 pracek w rhino...od niedawna sie ucze teg softu no i o to pierwsze efekty...bledow jest zapewne wiele wiec macie duzo do wytykania:D....no i zostalo mi teraz najwazniejsze...bo poprawiac modelu juz nie bede...a mianowicie chcialbym to wyrenderowac w v-rayu...beda ta moje pierwsze rendery w tym rendererze...jednak nie wiem wogole jak sie do tego zabarc...no coz bede probowal:p...jesli tylko bedzie ktos chetny do pomocy to bede wdzieczny:)
Napisano 24 Grudzień 200519 l nom, milusio wyszedl ;] prosty co prawda jako model, ale skoro sie uczysz to i tak daje rady :] powodzenia w renderach - tyle jest akurat o vray'u tutoriali ze na pewno sobie poradzisz
Napisano 24 Grudzień 200519 l Autor dzieki chlopaki...no programik jest bardzo fajny...choc do opanowania go jeszcze duz zostalo...dorzucam takie proby z oswietleniem..bez materialow poki co:)
Napisano 1 Styczeń 200619 l Autor gi bylo wlaczone:p....a wziolem sie za subofer jeszcze bo nie mialem co robic poki co tyle:)
Napisano 1 Styczeń 200619 l Modele ładniutkie, a do renderera to najlepiej zacznij od tego i tutoriali różnych. pozdr
Napisano 1 Styczeń 200619 l Autor dobra subofer skonczylem...teraz zoabcze jak mi sie starczy czasu to zrobie jeszcze wlacznik...i potem wtyczki...poki co tyle...prosze o jakies rady co do samej techniki modelowania....gdyby cos sie wam nie widzialo..bo chcialbym wnioski wyciagnac i na przyszlosc robic lepsze powierzchnie niz te:)
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor ehh widze ze zainteresowanie nie duze...no ale trudno...kolejny modelik...*wlacznika*:)
Napisano 2 Styczeń 200619 l miwt bądź twardziel i wymodeluj bebechy w tym subku a nóż zechesz rozpier(na na na na) lić obudowe w jakieś scence:P narazie ładnie bardzo, echhh tylko jak ja nienawidze małych głośników i jeszcze z maskownicami
Napisano 2 Styczeń 200619 l dobra tam , w vray narazie moze wziac bray plane, swiatlo, na material architectural plastik ustwiwc i narazie wyjdzie wystrczajaco..zalezy jak sobie to ktos wyobraza.. hmm, ja tez nie znam sie na rhino ale do czego tu sie znac? hmm, fajny modelik.
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor neos-no co ja poradze ze brutalnie...takie same stoi na biorku:D AGmakonts-hehe..no powiem ci ze za mocny on nie jest...wiec szkoda nawet robic pozory:D Kulfer-no kombiinuje cos wlasnie w tym stylu:) poki co dorzucam takie renderki z materialami:)...w 2 za ciemno wyszlo...choc kolor jest bliski orginalowi...musze pokombinowac jakos zeby tak padalo swiatlo i jeszcze oswietlalo wnetrze tego pokretla...:)
Napisano 2 Styczeń 200619 l Very nice plastik :) Nie powinno byc jeszcze tam bumpa? Bo na moim pokretelku do glosnosci jest (od creativa of kors)
Napisano 2 Styczeń 200619 l smieszny glosnik xD model daje rade, 1 render (jak wyzej zauwazyli drodzy koledzy:]) tez daje rade, oraz material daje rade, imo. peace^^
Napisano 2 Styczeń 200619 l ehh widze ze zainteresowanie nie duze Wstawił pracke przed pierwszą, a o trzeciej już by chciał mieć komentarze... :p Oświetlenie trochę inne proponuję - to nie jest złe, ale nie widać szczegółów modelu.
Napisano 3 Styczeń 200619 l neos-no co ja poradze ze brutalnie...takie same stoi na biorku:D na siatkach nie widziałem żadnego luzu między pokrętłem a resztą, za to na renderach jest już ok. Ładnie :)
Napisano 3 Styczeń 200619 l Autor no dzieki dzieki wszytkim za zainteresowanie...juz raczej wiecej modeli nie bedzie z serji creativa:D......teraz zostaje to wszystko tylko porenderowac z lepszym swiatlem bo poki co jest kiszka:)...no a co do plastiku to mialem troche pomocy dlatego tak ladnie wyszedl:)
Napisano 3 Styczeń 200619 l Autor hehe gdyby byla moja to bym pomogl z checia:D...ale poki co musze podporzadkowac sie prawom autorskim:p...i zbytnio nie da rady:(