Cpt.Obvious Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 Witam!! Oto jeszcze jeden obrazek z przeszłości, już osttni grat bo następne bedą już tylko świeże jak bułeczki, prosze o opinie, mam nadzieje ze wrażenia bedą podobne do tych z poprzednich 3 prac:D Pozdrowiania
giorgione Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 Chłopie tym rysuneczkiem to mnie powaliłeś[wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow] Świetne pozy i kompozycja - tylko ten smoczek taki za ludzki -ale i tak jest wspaniały. Moje gratulacje - świetne wyczucie klimatu. Giorgione
ikim Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 Fajne, ale mi bardziej podobały sie tamte:) W tym wszystko sie ze sobą zlewa, ledwo tego smoka widac... moze jakbys przetarł ggumką rzeczy ktore są na dalszych planach to by lepiej wyglądało Ale i super:))
rebuzz Napisano 25 Lipiec 2003 Napisano 25 Lipiec 2003 wow.........................no ladne ladne......ale rzeczywiscie troszke sie zlewaja niektore rzeczy....i nie widac ich zbyt dobrze.....ale ogolnie bardzo fajnie :]
biglebowsky Napisano 27 Lipiec 2003 Napisano 27 Lipiec 2003 I znowu bardzo fajnu obrazek, chociaz mniej mi sie podoba niz pozostale Twoje, nie wszystko sie trzyma kupy jak by moglo, ale niema sie co zabardzo czepiac, jest fajnie.
Cpt.Obvious Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Napisano 28 Lipiec 2003 dzieki za opinie:)Fakt, troche obrazek zlewa sie w niektórych miejscach i jest czego sie czepic:)Przyznam ze początkowo rysunek mial byc wiekszy ale schrzanilem tu i uwdzie i trza bylo go troche poprzycinac[spox]Teraz czekam na skan mojej świeżej pracki i już jutro, jak wszystko pojdzie dobrze, to sie pojawi[jupi]Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi