Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!!

Oto jeszcze jeden obrazek z przeszłości, już osttni grat bo następne bedą już tylko świeże jak bułeczki, prosze o opinie, mam nadzieje ze wrażenia bedą podobne do tych z poprzednich 3 prac:D

Pozdrowiania

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Chłopie tym rysuneczkiem to mnie powaliłeś[wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow]

Świetne pozy i kompozycja - tylko ten smoczek taki za ludzki -ale i tak jest wspaniały.

Moje gratulacje - świetne wyczucie klimatu.

Giorgione

Napisano

Fajne, ale mi bardziej podobały sie tamte:)

W tym wszystko sie ze sobą zlewa, ledwo tego smoka widac... moze jakbys przetarł ggumką rzeczy ktore są na dalszych planach to by lepiej wyglądało

Ale i super:))

Napisano

wow.........................no ladne ladne......ale rzeczywiscie troszke sie zlewaja niektore rzeczy....i nie widac ich zbyt dobrze.....ale ogolnie bardzo fajnie :]

Napisano

I znowu bardzo fajnu obrazek, chociaz mniej mi sie podoba niz pozostale Twoje, nie wszystko sie trzyma kupy jak by moglo, ale niema sie co zabardzo czepiac, jest fajnie.

Napisano
  • Autor

dzieki za opinie:)Fakt, troche obrazek zlewa sie w niektórych miejscach i jest czego sie czepic:)Przyznam ze początkowo rysunek mial byc wiekszy ale schrzanilem tu i uwdzie i trza bylo go troche poprzycinac[spox]Teraz czekam na skan mojej świeżej pracki i już jutro, jak wszystko pojdzie dobrze, to sie pojawi[jupi]Pozdr