Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam:)

Mój pomysł jest mniej więcej taki - kobieta w ciemnej sukni i z czymś na kształt pióropusza trzymająca węża, w dół sukni "wbudowane" są różne rośliny, a pod nimi jakieś kości, szczątki itp.

Interpretacje mogą być różne, nie chciałabym, żeby to było od razu takie oczywiste - jako "Piękna i Bestia" może być brana kobieta z wężem, ale równie dobrze postać może pełnić odwrotną rolę biorąc pod uwagę to co tam jest "wbudowane" w jej suknię:) Zresztą ciężko jest mi to tak jasno wytłumaczyć:p

Praca będzie wykonana w Painterze i Photoshopie.

[ATTACH]27892[/ATTACH] [ATTACH]28270[/ATTACH]

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Edyta -> fajny pomysł, zawsze ciekawie IMO wyglądają wszelkiego rodzaju takie łączenia, które w rzeczywistości raczej nie zaistniałyby :)

witam na forum i w Bitwie, powodzenia

Napisano

Dzięki dzięki:)

Teraz wzięłam się za mało przyjemną rzecz - dobieranie kolorów skóry, jak dla mnie to masakryczne zajęcie;p

twarz_.jpg

Napisano

Tamto to był tylko test kolorów;)

Rysy twarzy ze szkicu nie podobały mi się, tutaj mam pierwsze podejście do nowych:

twarz_k.jpg

I chyba już takie zostawię:)

Mam tylko wątpliwości co do koloru oczu:)

Napisano

W końcu robię update'a... Tak się zastanawiałam nad mordką węża, ale tak myślę że jakiś wężowaty stwór byłby ciekawszy:)

wezyki.jpg

Hmmm taką mniej więcej drogę przechodziło to stworzenie...

Jest jeszcze jedna opcja - morda stwora z mojego starego rysunku:)

stwor.jpg

A tak poza tym - tak mniej więcej kształtuje się praca

jad_wip.jpg

Napisano

No mamy tu całkiem ciekawą prackę - choć twarz, którą można zobaczyć na poprzedniej stronie bardziej mi się podoba...

Czekam na postepy i powodzenia ;).

Napisano

Okej, i tak nad fałdami miałam dopiero przysiąść:)

Chyba rzeczywiście wezmę tą trzecią mordkę, te dwie pierwsze wydają mi sięzbyt zwyczajne;)

Dzięki!

Napisano

Kolory mi sie podobają, nawet bardzo. Ogólnie podoba mi sie kompozycja i postac wyglada bardziej kobieco niz na szkicu mam nadziej ze twarz w tym kierunku tez poprawisz.

Napisano

norden -> spoko, jeszcze 2 miesiące, kupa czasu xD

Irulana -> taa tyle bab już się namalowałam że chyba nie powinno być z tym problemu:)

Napisano

Pracka świtna jest już teraz, dobrze dobrana paleta, niezła kompozycja.

I mała taka propozycja, co byś w posłużyła się pierwszą przedstawioną twarzą.

Jest w niej coś uwodzicielskiego i aż bije od niej czarem Fame Fatale.

P.S. A i dzięki za pędzel do PS, niestety ja pracuję w PhotoImpacie.

Napisano

Pomyślę o tym, aczkolwiek obawiam się, że i tak twarz będzie w końcu zupełnie różna od wcześniej przedstawionych xD

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności