Napisano 27 Grudzień 200519 l Witam:) Mój pomysł jest mniej więcej taki - kobieta w ciemnej sukni i z czymś na kształt pióropusza trzymająca węża, w dół sukni "wbudowane" są różne rośliny, a pod nimi jakieś kości, szczątki itp. Interpretacje mogą być różne, nie chciałabym, żeby to było od razu takie oczywiste - jako "Piękna i Bestia" może być brana kobieta z wężem, ale równie dobrze postać może pełnić odwrotną rolę biorąc pod uwagę to co tam jest "wbudowane" w jej suknię:) Zresztą ciężko jest mi to tak jasno wytłumaczyć:p Praca będzie wykonana w Painterze i Photoshopie. [ATTACH]27892[/ATTACH] [ATTACH]28270[/ATTACH]
Napisano 27 Grudzień 200519 l czyli ze to bedzie 2d tak?...spoko w takim razie gloweczka ciut za mala ;P Pozdrawiam no i powodzenia
Napisano 27 Grudzień 200519 l Autor No 2d, o 3d nie mam zielonego pojęcia;p Wiedziałam, że ta głowa coś nie teges, dzięki:)
Napisano 27 Grudzień 200519 l Autor Z braku lepszych pomysłów zaczęłam robić tło, lepiej mi się zaczyna od nudnych rzeczy:)
Napisano 27 Grudzień 200519 l taa a najsmaczniejsze kaski na koniec ;)...imo troszke za duzo takich jakby "zylek" no i dorzuciłbym jeszcze w lewym dolnym rogu jakis obloczek
Napisano 27 Grudzień 200519 l Edyta -> fajny pomysł, zawsze ciekawie IMO wyglądają wszelkiego rodzaju takie łączenia, które w rzeczywistości raczej nie zaistniałyby :) witam na forum i w Bitwie, powodzenia
Napisano 28 Grudzień 200519 l A mi się podoba ten klimat ;) jest taki delikatny i tajemniczy :) pozdrawiam i powodzenia
Napisano 28 Grudzień 200519 l Autor Dzięki dzięki:) Teraz wzięłam się za mało przyjemną rzecz - dobieranie kolorów skóry, jak dla mnie to masakryczne zajęcie;p
Napisano 28 Grudzień 200519 l fajnie fajnie mi sie kolor podoba;) wyglada w sumie teraz na wampirzyce:] powodzenia zycze:)
Napisano 28 Grudzień 200519 l Autor Tamto to był tylko test kolorów;) Rysy twarzy ze szkicu nie podobały mi się, tutaj mam pierwsze podejście do nowych: I chyba już takie zostawię:) Mam tylko wątpliwości co do koloru oczu:)
Napisano 31 Grudzień 200519 l Autor W końcu robię update'a... Tak się zastanawiałam nad mordką węża, ale tak myślę że jakiś wężowaty stwór byłby ciekawszy:) Hmmm taką mniej więcej drogę przechodziło to stworzenie... Jest jeszcze jedna opcja - morda stwora z mojego starego rysunku:) A tak poza tym - tak mniej więcej kształtuje się praca
Napisano 31 Grudzień 200519 l No mamy tu całkiem ciekawą prackę - choć twarz, którą można zobaczyć na poprzedniej stronie bardziej mi się podoba... Czekam na postepy i powodzenia ;).
Napisano 31 Grudzień 200519 l Co do drugiej twarzy: cieńsza szyja, delikatniejsza szczęka i będzie ok. Wąż jest fajny, szczególnie ten pierwszy z prawej.
Napisano 31 Grudzień 200519 l Autor Okej, i tak nad fałdami miałam dopiero przysiąść:) Chyba rzeczywiście wezmę tą trzecią mordkę, te dwie pierwsze wydają mi sięzbyt zwyczajne;) Dzięki!
Napisano 31 Grudzień 200519 l no no jedziesz edyta.... włosy kobieciny są niezłe tylko trza dopracować...
Napisano 31 Grudzień 200519 l Bardzo ciekawy pomysł. Ten dym obok księżyca przepiękny :) Czekam z niecierpliwością na więcej. pozdr
Napisano 1 Styczeń 200619 l Kolory mi sie podobają, nawet bardzo. Ogólnie podoba mi sie kompozycja i postac wyglada bardziej kobieco niz na szkicu mam nadziej ze twarz w tym kierunku tez poprawisz.
Napisano 1 Styczeń 200619 l Autor norden -> spoko, jeszcze 2 miesiące, kupa czasu xD Irulana -> taa tyle bab już się namalowałam że chyba nie powinno być z tym problemu:)
Napisano 1 Styczeń 200619 l Pracka świtna jest już teraz, dobrze dobrana paleta, niezła kompozycja. I mała taka propozycja, co byś w posłużyła się pierwszą przedstawioną twarzą. Jest w niej coś uwodzicielskiego i aż bije od niej czarem Fame Fatale. P.S. A i dzięki za pędzel do PS, niestety ja pracuję w PhotoImpacie.
Napisano 2 Styczeń 200619 l Autor Pomyślę o tym, aczkolwiek obawiam się, że i tak twarz będzie w końcu zupełnie różna od wcześniej przedstawionych xD