makko Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Czesc Od jutra emisja jakiegos polskiego serialu w 3d. Środa23:10 Saloon gier - serial animowany odc. 1 "" "Saloon gier" animacja tworzona techniką trójwymiarowej animacji komputerowej, to doskonała rozrywka typu political fiction kierowana do masowego widza. Program opowiada o politykach, lecz nie to, co już wiemy o nich z mediów. Pokazuje ich drugie, zmyślone oblicze i ma być swoistym następcą popularnego "Polskiego zoo". Akcja programu rozgrywa się w podziemiach Sejmu, w których otwarto salon gier. W pierwszym odcinku poznajemy bohaterów Saloonu. Olek, do złudzenia przypominający prezydenta K., zakłada saloon i zatrudnia niezbędny personel. Barmanem zostaje Leszek przekręciarz, kelnerką wokalistka Edzia, a księgowym Jurek H. W sfinansowaniu przedsięwzięcia uczestniczył tajemniczy doktor Kluczyk. Olek, w zamian za pomoc w wygraniu przetargu, zobowiązuje się do kupowania alkoholu wyłącznie od doktora K. Od samego początku bar chcą przejąć Bracia K. oraz wysoki Roman o niskim głosie. Projekt nieomal kończy się nieoczekiwaną katastrofą. "" Zobaczymy ocenimy ##### makko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 było już gdzieś. Szkoda że tak późno 23:10 to już śpieę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 kurcze, chwile pozniej "Bez skazy" leci ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 uf , cale szczescie ze po plebanii i lippy and messy ;] a tak serio po wczesniejszych "czytankach" mozna bylo poznac tematyke , ciekawe jak tam bedzie z animacją postaci i ogolnym humorze calego serialu ;] Leleń - TVP1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Lippy and Messy to wspaniały program, który pozwala nam sie nauczyć angielskiego ja jestem juz zaawansowany jesli chodzi o alfabet ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 kto produkuje salon?? Czytałem już o tym gdzieś, ale pomyślałem sobie, ze żadne znane mi polskie studio się pod tym nie podpisało, więc pewnie wyjdzie kicha jak zawsze :) Miło by było, gdyby nie wyszło jak zawsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 fuck a tak mało poświęcili ogórkom, wciąż nie mogę tego wymówić.. kukembers? kjukambers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 ""Saloon gier" wyprodukowała wrocławska firma ATM." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Atm to juz prawie za wszystko sie bierze :D Ale jestem naprawde ciekawy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Virtual Magic tak wlasciwie to robilo na zlecenie ATM. Przemycilem tam swoja powyginana grafe hehe. Co prawda nie bedzie wygladala tak jak by sie chcialo gdyz proces realizacji mial pewne ramy no ale coz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 jak znam zycie to - niewypał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Hmmm... skoro jednak robi to VM to może coś ciekawego z tego wyniknie - bałem się, że za produkcje zabiorą się jacyś ludzie, którzy o 3d nie mają kompletnego pojęcia (życie pokazywało, że i takie rzeczy się zdarzają). A jak już jesteśmy przy VM, to jestem ciekawy kiedy wreszcie wypuszczą KiK. Traitor - mógłbyś przemycić jakieś info na jakim etapie są prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Aż z ciekawości obejrzę, mam nadzieję, że będzie to raczej wypał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Jak z politykami w roli głównej to mamy dwa wyjscia: -śmieszne...lub -załosne Czasem jedno i drugie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 Mi ogolnie salon jako forma calosci sie nawet podoba. Texty sa smieszne, akcja podobnie. Jezeli chodzi o kwestje techniczne, to ciezko niezauwazyc np wchodzacych rąk w stol, czy innych niedociagniec, ale przy tempie robienia jakie bylo zalozone (tydzien/max dwa) na jeden odcinek no to i tak moim zdaniem kawal wykonanej roboty. Ja bylem odpowiedzialny za projekt/wykonsastwo czolowki, oraz wnetrza salonu. Kajko:) Widzisz, duzo Ci nie powiem, gdyz zwolnilem sie w pazdzierniku (teraz w wawie mieszkam:) i nie mam raczej kontaktu z projektem. Mysle, jednak, ze na poczatku roku powinien sie juz ukazac gdyz jak odchodzilem byl juz w sumie prawie prawie zrobiony. Prawde mowiac tez chetnie bym sobie ogladnal finalna wersje.:) ps. 1go stycznia bedzie jeszcze szopka noworoczna. 40min. Tez chetnie ja obejrze, gdyz to juz w sumie nowa ekipa robila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 (tydzien/max dwa) na jeden odcinek 12 minutowy przy 2 osobach (potem jednej) !!! OMG To naprawde spartańskie warunki. Bugi były nieuniknione przy takim deadline... Wnętrze saloonu troche pokrzywione. Widać, że to Twoja robota Traitor :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi