SansSerif Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 . http://www.lampeluna.pl - architektura wnętrz, wzornictwo, komunikacja wizualna design: lampeluna.pl development: kajda.com :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 eeee, stare ;] fajnie załatwiona prezentacja, czysto przejrzyście zawartość super czyli po staremu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 http://www.lampeluna.pl bardzo profesjonalni polscy architekci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 renderki ujdą ;) nie a tak serio to naprawde kawał dobrej pracy - zarówno site jak i prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Stronka i rendery pierwsza klasa, ale obrazki dłuuuugo się wczytują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Sans, extra rendery, pewnie dokadnie to chciaes uslyszeć :D awesome! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Nie bede udawal, ze wchodze na te strone "czasem". :] Bardzo przejrzysta i ciekawa zawartosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Ujdzie w tłumie :p extra rendery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 super rendery :D //strone przeglada sie dosc milo //dziala szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 ze niby wchodze do szafy sie wykąpać :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 ze niby wchodze do szafy sie wykąpać :> ? bystrzak :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Jestem za.. Dobra prezentacja. Trochę tekst opisów mi nie pasi, bo nie chce mi się go czytać. Ale wygląda ładnie i powaznie. A to jest chyba najważniejsze. Wzbudza zaufanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swank Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Nie ma się do czego przyczepić... No chociaż brakuje troche kontrastów cała strona jakby "wyblaknięta". Poza tym bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 za dużo obrazków na jednej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Bomba! Wspaniale rzeczy w super oprawie. Normalnie inny swiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Osobisce sie nie podniecam :) Pewnie zaraz przyjda do mnie "Faceci w dresach" ale jakies przypalone te pierwsze okna, au moje oko!! 9/10 swietne ale nie wgniata, ale ja sie nie znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nitoprek Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 strona graficzna - odjazd.... ale jak bym sie mial doczepic to raczej nudnwy sposob poruszania sie po stronie... przewijanie kolkiem nawet ladnych zdjec na dluzsza mete znudzi klijeta.... szczegolnie ze we wnetrzech jest tego mnostwo... pozatym odjazd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 3 Luty 2006 Share Napisano 3 Luty 2006 To jest stronka gdzie zręcznie przedstawiasz to co masz do pokazania, ale bez bajerów w sposobie pokazywania zawartości. Jak masz zawartość, która reklamuje się sama, nie rozumiem po co masz jeszcze walić superbajery ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi