Lukasz_D Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Narazie przerwa w maxie a ostatnio takie cos zrobiłem ... :) http://s58.yousendit.com/d.aspx?id=0GW89MXIWTIIK3UCQ0ETC7AX0J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Kiepsko. Dobrze, że się uczysz. Może za jakiś czas będziesz wymiatał jako animator... Zerknij, co tu piszą: http://tutorial.stavit.cz/open.asp?ID=786 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Nom, skromniutka ta animacja. Czemu takie malutkie kroczki? Bałeś się, aby na skutek nadmiernego wychylenia kończyn nie "zepsuła" się siatka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 czy to są automatyczne kroki generowane przez bipeda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 mi też tak się wydawało kannu :) a model jest darmowy i można go ściągnąć z sieci ;) więc nie to żebym się czepiał, ale co ty właściwie zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 no jak to co ? - ściagnał. :D piatka z obsługi internetu :D Odnośnie modelu to mi sie wydawało ze Leleń na takim ostatnio pokazywał animacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 Kurde chyba z 10 minut leżałem i sie śmiałem. Nie no spoko. Ale ściągało mi sie to z 5 minut i z taką ciekawościa oczekiwałem na coś wybajerzonego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2006 hehe no fakt modelik sciągnalem z www.3dtotal.com a umieściłem ten filmik ... tak zeby tylko pokazac ze troszeczke juz kapuje o co chodzi z tym a jeśli chodzi o kroki to nic nie robiłem innego tylko postawiłem kilka kroczków :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Styczeń 2006 Share Napisano 4 Styczeń 2006 no "animacja" coś nie bardzo bo te kroki nie są tak az dobrze ustawione, nie jestem expertem od animek ale raczej generowac kroki w CS nie takie trudne :) no i szkoda ze model sciągniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 hc--> przeciez ten model to jest ten sam co w minibitwie animacja 3d :) podobnie jak koledzy wyzej.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 hehe no fakt modelik sciągnalem z www.3dtotal.com a umieściłem ten filmik ... tak zeby tylko pokazac ze troszeczke juz kapuje o co chodzi z tym a jeśli chodzi o kroki to nic nie robiłem innego tylko postawiłem kilka kroczków :) :) :) Dallas , no i spoko. animacja jaka jest sam widzisz- ale ćwicz i pokazuj nam cos często. Musisz pamietać o zasadach - jak korzystasz z czegoś gotowego/lub cudzego (np. model) to ZAWSZE trzeba o tym napisac- w innym przypadku zostaniesz okrzyknięty złodziejem i kłamca. Byli juz tacy, ktorzy usiłowali zgarniać laury za nie swoje modele, gotowe sceny dołaczone do programów , wrzucanie animacji do których wgrali gotowe ruchy z mocapa i "zapomnieli" o tym napisać itp. Animka nie jest zła na początek. ( moje pierwsze był brzydsze) :D powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi