Napisano 3 Styczeń 200619 l Narazie przerwa w maxie a ostatnio takie cos zrobiłem ... :) http://s58.yousendit.com/d.aspx?id=0GW89MXIWTIIK3UCQ0ETC7AX0J
Napisano 3 Styczeń 200619 l Kiepsko. Dobrze, że się uczysz. Może za jakiś czas będziesz wymiatał jako animator... Zerknij, co tu piszą: http://tutorial.stavit.cz/open.asp?ID=786 Powodzenia
Napisano 3 Styczeń 200619 l Nom, skromniutka ta animacja. Czemu takie malutkie kroczki? Bałeś się, aby na skutek nadmiernego wychylenia kończyn nie "zepsuła" się siatka?
Napisano 4 Styczeń 200619 l mi też tak się wydawało kannu :) a model jest darmowy i można go ściągnąć z sieci ;) więc nie to żebym się czepiał, ale co ty właściwie zrobiłeś?
Napisano 4 Styczeń 200619 l no jak to co ? - ściagnał. :D piatka z obsługi internetu :D Odnośnie modelu to mi sie wydawało ze Leleń na takim ostatnio pokazywał animacje.
Napisano 4 Styczeń 200619 l Kurde chyba z 10 minut leżałem i sie śmiałem. Nie no spoko. Ale ściągało mi sie to z 5 minut i z taką ciekawościa oczekiwałem na coś wybajerzonego!
Napisano 4 Styczeń 200619 l Autor hehe no fakt modelik sciągnalem z www.3dtotal.com a umieściłem ten filmik ... tak zeby tylko pokazac ze troszeczke juz kapuje o co chodzi z tym a jeśli chodzi o kroki to nic nie robiłem innego tylko postawiłem kilka kroczków :) :) :)
Napisano 4 Styczeń 200619 l no "animacja" coś nie bardzo bo te kroki nie są tak az dobrze ustawione, nie jestem expertem od animek ale raczej generowac kroki w CS nie takie trudne :) no i szkoda ze model sciągniety.
Napisano 5 Styczeń 200619 l hc--> przeciez ten model to jest ten sam co w minibitwie animacja 3d :) podobnie jak koledzy wyzej.... :)
Napisano 5 Styczeń 200619 l hehe no fakt modelik sciągnalem z www.3dtotal.com a umieściłem ten filmik ... tak zeby tylko pokazac ze troszeczke juz kapuje o co chodzi z tym a jeśli chodzi o kroki to nic nie robiłem innego tylko postawiłem kilka kroczków :) :) :) Dallas , no i spoko. animacja jaka jest sam widzisz- ale ćwicz i pokazuj nam cos często. Musisz pamietać o zasadach - jak korzystasz z czegoś gotowego/lub cudzego (np. model) to ZAWSZE trzeba o tym napisac- w innym przypadku zostaniesz okrzyknięty złodziejem i kłamca. Byli juz tacy, ktorzy usiłowali zgarniać laury za nie swoje modele, gotowe sceny dołaczone do programów , wrzucanie animacji do których wgrali gotowe ruchy z mocapa i "zapomnieli" o tym napisać itp. Animka nie jest zła na początek. ( moje pierwsze był brzydsze) :D powodzenia :)