Napisano 20 Kwiecień 200618 l Autor mkk3a - wyjaśni Ci istruktor na miejscu wszystko co do joty ;) 2 się wykruszyło :( RA - 100% AGmakonts (+ 3 friends ) - 100% chveti (+ 2 friends ???) - 100% Barcisz (+3 friends) - 100% tweety - 100% slim_sandman (+ 1 friend ???) - 100% Shalivan - 100% Lis - 100% nielot007 - 100% pikSar - 100% Vorek - 100% Scud - 100% pitekkk - 20% knysha (+ 1 friend) - 100% mkk3a - 100% KLICEK - ??? Predator - ??? Łukasz_s - (+girlfriend???) Najprawdopodobniej zarezerwuje 35 szt. sprzętu... KTO JESZCZE CHCE PLAKAT (A3 - 3,5zł b&w)
Napisano 20 Kwiecień 200618 l chveti - ja na 100 % jade , wybuliem sie za naprawe auta tak bardzo ze az mi sie plakac chce ale no nie moge tego opusicic / co do friendsow to na gie gie dam ci znac ( tak czy siak rezerwuj 3 dodatkowe pifpafki ) pozdrawiam
Napisano 20 Kwiecień 200618 l co sie dzieje na polu walki, jesli dostane kulką w np. noge albo ręke? Wciskasz v21 na klawiaturze i krzyczysz w nieboglosy 'I need medic! Siostro lewatywe!'. ;] Ja chce plakat ;>
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Ja mogę chyba potwierdzić przybycie, szkoda by było coś takiego przegapić :) Jakby mi coś wypadło to dam znak. Powinienem mieć jakiś aparacik ;] Pozdrawiam
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Wciskasz v21 na klawiaturze i krzyczysz w nieboglosy 'I need medic! Siostro lewatywe!'. ;] hm, juz nie takie schizy mialem w realu, ze chcialem cos zrobić jakbym korzystał z kompa (i to bardziej hardkorowe, niż chęć wcisniecia ctrl+Z gdy sie pomyle w pisaniu) Ja chce plakat ;> kosztuje ponoc 1,5 browara, ale zdzierstwo :P co do tego pytania - dzis gadałem na zajecia z niemieckiego o paintballu, opowiadałem co i jak i nagle prowadząca sie mnie pyta, co jest, jesli np. dostane tylko w noge, a nie w klate czy headshota. i nie wiedzialem co odpowiedziec... potem polewalismy ze fajnie by było zagrać na rynku, bo trzeba by było na cywilów uważać :D
Napisano 20 Kwiecień 200618 l no na rynku fajnie, kupimy se po kałaszu i jazda:P to dopiero motywacja by nie dostac
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Powinienem mieć jakiś aparacik ;] zabierz go ze sobą na pole walki. gwarantuję, że nabierze nowej, niepowtarzalnej barwy ;) ja zmieniam swoją decyzję: jadę na 50%. najprawdopodobniej będę miał zajęcia w ten weekend i dwa dość ważne koła :( ale zrobię wszystko, żeby przelożyć termin zajęć, zwłaszcza, że jest to długi weekend i na pewno wykładowcy zechcą wyjechać gdzieś dalej :) Pozdrawiam
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Autor eeee...to jak nie pojedzie tweety...to pewnie Vorek (mam nadzieję że nie) tez....Barcisz wtedy pewnie też nie...to nawet już sensu zacznie brakować :( wtedy napewno przyjedziemy do wrocka na zlot...z granatem ;] NA DZIEŃ DZISIEJSZY WYGLĄDA TO TAK: RA - 100% - mówił że będzie na zlocie choćby się paliło . AGmakonts (+ 3 friends ) - jedzie 100% + 2 kumple i jeden nie wie. chveti (+ 1 friends ???) - jadę na 100% z może jednym kumplem. Barcisz (+3 friends) - 100% - jedzie z wszystkimi . tweety - 50% - zagryzę jak nie pojedzie : > slim_sandman (+ 1 friend ???) - jedzie . Shalivan - 100% - jedzie . Lis - 100% - jedzie :) nielot007 - 100% - jedzie :) pikSar - 100% - jedzie :) Vorek - 95% - a niech spróbuje mieć te 5 % :> Scud - 100% - jedzie :) pitekkk - 20% - sam nie wie. knysha (+ 1 friend) - 100% - jedzie :) mkk3a - 100% - jedzie ;) KLICEK - ??? Predator - raczej nie. TYLKO 8 DNI!
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Witam!! u mnie jest tylko jeden problem :) kasa :( narazie mam tylko 60 zeta :D czyli troche za malo i nie wiadomo czy uzbieram ale staram sie wiec narazie jade.. wole teraz uprzedzic zeby nie bylo ze w dzien wyjazdu mowie ze nie jade :) aha i jak z wrocka okaze sie ze nikt nie jedzie to samemu to troche glupio :) pozdro
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Ej ludzie ja tu ostatnie dni przed maturą poświęcam to jest cenniejsze niż cokolwiek innego nie róbcie nam tego.
Napisano 22 Kwiecień 200618 l No właśnie. Bez kurcze jaj :-) Ja się narażam na jazdę 70km Czerwonym Fordem Sierra 1990 żeby się postrzelać sobie do ludzi z forum a ty takie byle jakie wymówki. Wysty i hańba :-) EDIT: Kurcze chyba rekord w literówkach :D
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Witam!! hehe to nie sa byle wymowki bo na gape nie chce jechac :D nie no bede sie staral uzbierac na razie jade :D
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Autor KOMUNIKAT ZARZĄDU DO LUDZI JADĄCYCH AUTEM -Bądzcie o godzinie 10 na rynku!
Napisano 24 Kwiecień 200618 l no co Ty chveti , po 1- nie wiem gdzie rynek w Gliwicach ;p po 2- nie dojade na 10 :D po 3-planuje wyjechac po 8 rano :)
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Autor Ostatecznie potwierdzenie : Rezerwacja na 30 osób. Spotykamy się z organizatorami już na poligonie o 13:30. Najlepiej by było jakbyście wszyscy do 12:30 byli na miejscu. (w Gliwicach - najlepiej już na rynku) WEŹCIE SOBIE DODATKOWE 10zł NA TRAMWAJ. Pozdrawiam. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Barcisz - koniec języka za przewodnika ; ] Najwyżej się spóźnisz :P po -1 http://img331.imageshack.us/img331/2118/mapensa2ps.th.jpg 1-pkp 2- rynek 3- poligon
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Witam!! mi to wyglada na mape francji :) ja tam widze tylko 1 i 2 trojki nie widac :D aha mam takie pytanie co trzeba wziasc na zmiane?? buty?? jakis dres(hehe)?? czy tam daja ?? pozdro
Napisano 24 Kwiecień 200618 l dostajesz ful wypas kombinezon moro od stópek az po szyjke wiec nie musisz sie przebierac, ja tam bede w glanach ale jak ktos chce to niech se wezmie buty inne jakies
Napisano 24 Kwiecień 200618 l taaa... dostaniesz biało niebieski dresik adidasika ;) weź sobie na zmianę jakieś spodnie, buty i koszulkę. jak się spocisz to potem się przebierzesz :]
Napisano 24 Kwiecień 200618 l taaa... dostaniesz biało niebieski dresik adidasika ;) hehe tylko ma byc z trzema paskami ;) no wlasnie bo nie mam butow takich jakis adidasow :D(tzw moze cos tam znajde) wiem biedny jestem hehe
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor Teraz panowie po krótce ....w sobotę MOŻE być DESZCZ. Weźcie sobie : buty sportowe bądź glany (na zmianę , w razie przemoczenia i do gry ofkoz ;)) , kurtkę ( pod moro jeśli będzie padać ) i gacie sportowe na zmianę. Przebierzemy się (W razie deszczu) w bunkrach. Jeśli będzie padać to dopiero będzie hardkor :D Odrazu mówie że MOŻE padać a NIE MUSI ...u mnie MIAŁO LAĆ CAŁY DZIEŃ ( w Gliwicach też) a padało rano - teraz słońce i 17 stopni :). Ale w końcu co? Mamy być faceci nie panienki ! :) Pozdrawiam. 4DNIdoZLOTU*
Napisano 25 Kwiecień 200618 l co do tych wszystkich rzeczy - tam bedzie jakies w miare bezpieczne miejsce, aby pochować plecaki z całą tą kasą, ubraniem na przebranie itp? jakies szafeczki czy cuś takiego?
Napisano 25 Kwiecień 200618 l mkk3a: na pewno mają coś takiego. a ja w innej kwestii: biegne sobie w budyneczku/na poligonie i naraz bach! dostakę kulkę! auć! schodzę z pola bitwy do jakiejś tam "bezpiecznej strefy" i co dalej? czekam na nastepny deatchmach? czy pakuję walizki i czekam w jakimś pubie na resztę? ile średnio trwa jedna rozgrywka?
Napisano 25 Kwiecień 200618 l chveti cos kiedys wspominał ze ca 10 minut, tak ze jak ktos własnie "umrze", to aby nie musiał zbyt dlugo czekac na nastepną rozgrywke co do tych szafek - to jest zamykane na jakis kluczyk czy jak? bo branie kluczyka na teren walki nie jest chyba zbyt dobrym pomysłem, potem mozna latami szukać czegoś takiego jesli sie zgubi :)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l heh. ja już zawczasu przygotowałem sobie schowek: obwiązesz się bandażem elastycznym wokół łydki (pod kombinezonem) robiąc sobie pomiędzy 2 a 3 warstwą kopertę i tam wkładasz kluczyk. dwa kolejne zawiniecia to jednoczesnie zamknięcie koperty jak i związ opaski. poza tym wydaje mi się, że kombinezon ma specjalnie przygotowane kieszenie na kluczyki czy inne pierdoły. :)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor tweety czekasz na następny scenariusz ... scenariusze średnio trwają 10 -15 minut ;) mkk3a co do bezpiecznej strefy - panowie :D my jesteśmy tam na poligonie SAMI + 2 organizatorów ...plecaki wkładamy do bunkra czy gdzieś i przbieramy się i idziemy w bój ...poligon jest na takim zadupiu że ludzie tam nie chodzą...będziemy my i organizatorzy czekający raczej na zewnątrz. NIE MA SZANS ŻEBY COŚ ZGINĘŁO , w końcu żaden złodziej chyba na ten zlot nie przyjeżdża. Wszystko opiera się na granicy wzajemnego zaufania ...każdy się przebiera , wychodzą wszyscy i wszyscy wracają z pola bitwy ...przebierzemy też się razem po meczu więc złodziejskich styuacji nie ma.Ja sam wsród obcych ludzi , AG też ( wogóle wbiliśmy się na ich mecz) zostawiałem ciuchy bez żadnych obaw i też bez obaw je wziąłem do domu.Zawsze schodzi ktoś pierwszy i widać będzie czy ktoś przy plecakach grzebie...ale nie bądźmy dziećmi ;P Jak nikt z nas nie buchnie to chyba nie instruktor czy inny gość który zarobi na nas jakieś 1500zł , a my mamy sprzęt od niego za kilka razy tyle. ;] Na prawdę nie ma się o co bać ;) Jeśli są wątpliwości to np. kasę wkładasz gdzieśtam w spodnie...spodnie zawijasz ....wkładasz na dno plecaka i nie możliwe żeby Ci to ktoś niepostrzeżenie wyjął. I taki Add: Ja bym tego nie nazwał poligonem lecz resztkami byłego poligonu :P Pozdrawiam.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l z tego co przeczytałem to tam są 3 budynki, łąka i bunkier. ale bedzie jazda :D :D już nie mogę się doczekać :D
Napisano 25 Kwiecień 200618 l chveti -> Daj jakąś mapkę taką full screen gdzie to dokładnie jest ten poligon jakby ktoś nie zdążył na tę 10 na rynek :-)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor Lis -ewentualnie do 12 na rynku ;) 1- PKP 2- RYNEK W KÓŁKU - POLIGON (WÓJTOWA WIEŚ ,dzielnica)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Witam!! powidacie sprzet za duza kase hmmmmmmmm........ hehe ja tez bede z samymi obcymi wiec licze ze mnie nie porwiecie :D tez mam takie pytanie : czy to jest freestyle ze my ustalamy jak sie bawimy czy nie?? organizatorzy mowia ok ty z nim ty z tamtym 10min i przerwa?? czy mozemy sami ustalac reguly np. my na was i walka o przejcie cos w tym stylu ?? bo jak sa jakies sztywne regoly to troszke kiszka :D ale i tak nie moge sie doczekac zeby wam tylki zloic hehe aha i czy moze ktos napisac kto bedzie (jeszcze raz) w gliwicach :) pozdro
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Nielot, placisz i wymagasz, tak mysle. Ja z Chvetim wezmie troche dodatkowego sprzetu dla urozmaicenia zabawy :-)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Nielot, placisz i wymagasz, tak mysle. tez mi sie tak wydaje Ja z Chvetim wezmie troche dodatkowego sprzetu dla urozmaicenia zabawy :-) hehe hmmmm ciekawe jaki sprzet.... ;P
Napisano 25 Kwiecień 200618 l nielot007 - robisz co chcesz ( w granicach rozsadku:P) jak ustalimy ze złazisz po 300 kulkach to tak bedzie jak ustalimy ze złazisz zanim nawet dostaniesz to tez sie zgodza:P
Napisano 25 Kwiecień 200618 l ma ktos moze jakies fotki tego "poligonu"? czy moze oni mają jakąś swoją stronke?
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor nielot - nie ważne jaki sprzęt :> co do zasad proponuje narzucone przez organizatora , i na takie zagramy...po dostaniu kulką schodzisz az sie reszta powystrzela :P Osoby jadące: RA AGmakonts (+ 2 friends ) chveti Barcisz (+4 friends) tweety slim_sandman (+ 1 friend) Shalivan Lis nielot007 pikSar razor - ??? Vorek Scud pitekkk knysha mkk3a
Napisano 25 Kwiecień 200618 l ok panowie :) po dostaniu kulką schodzisz az sie reszta powystrzela :) powinno byc ze np. przesiaduje na lawce 5min 10min (np.)(oslabia team) a pozniej wchodzi bo tak to wy sie mozecie strzelac caly dzien :D aha mam jeszcze jedno pytanie o ktorym zapomnialem :) ile ta "bitwa" bedzie trwala jaki czas jest wykupiony?? pozdro
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor nie bo obszar strzelania jest nie wielki i wyznaczony jest cel (np. zdobycie flagi) i dlatego nie będzie całego dnia :P Nie ma wykupionego czasu , kończymy z brakiem kulek.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l ile bedzie trwac nie mam pojecia ale jutro po egzaminach (tak tak idealny prezent na urodziny:P) pojade na rowerze i postrzelam fotki poligownoi
Napisano 25 Kwiecień 200618 l aaa to jak sie kulki skoncza koniec bitewki gdzies to chyba juz pisaliscie :) AG--> rob rob fotki przydadza sie na taktyke ;)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l jak skoncza sie kulki, to koniec gry? no to jaki problem wziąć wiecej kulek (chociazby kupionych we wrocku)?