AGmakonts Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 zawsze mzoesz tam dokupic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horus Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Teren otwarty, trup bedzie padal gesto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 hm, no to w ten sposób mozna sobie zorganizować granie do wieczora za praktycznie te samą cene... troche tego nie kapuje no ale kij z tym, teraz ważniejsza kwestia - pijemy przed, po, w trakcie czy wszystko na raz? i jak bedzie w pociągu? :) no bo podróz ponad 2h, to zeby nie było nudno :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 co do picia to proponuje max 1-2 na w trakcie a resztę po - w knajpie. nie można dokupywać nie od nich z tego co wiem. (taki monopol ;>) przecież muszą mieć z kulek zysk skoro dojeżdżają autem a'la Bus (czyli paliwo) napełniają butle z powietrzem (CO2 kosztuje za jedna butle chyba 25zł) + koszta serwisu sprzętu + pranie kombinezonów...wszystko muszą opłacić więc że chcą żeby kupować tylko ich kulki jest zrozumiałe , a cena nie wygórowana. I jest taka sprawa od pętli tamwajowej czeka nas 30 minut marszu dość szybkim tempem stąd prośba do ludzi mających samochody że jak będziemy juz iść/jechać na miejsce to czy mogli by zawieźć swoich na poligon i wrócić się kawałek po reszte (bo będą chyba 3 samochody)...więc 15 + te co wieziecie będzie można niewielkim kosztem dostarczyć ...reszty juz chyba nie zdazycie podwieźć i dojdzie (czyli ja + Ag + kto zostanie nie podwieziony) zresztą obgadamy to na rynku ;). a tu po krótce mapa dojazdu od rynku dla kierowców (wydrukujcie sobie) I pamiętajcie! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Nie boli?! 3 tyg miale 4 since na udzie jak dostalem seria hehe ;]. Dobra nie bede was juz straszyl hehehe ;] :o :o Co do taktyk - mozna tworzyc naprawde przerozne rozgrywki - o to sie nie bojcie. Kurteczka przeciwdeszczowa? Gdzies sie powinno znalezc, heh :) Co do picia - proponuje wypic dopiero PO calej rozgrywce - a nuz ktos zdejmie maske, drugiemu sie omskinie palec na spuscie i nieszczescie gwarantowane, a jak wiemy - po alkoholu czlowiek 'inaczej' mysli ;] Organizatorzy nie zabraniaja spozywac alkoholu podczas lub przed rozgrywka? U nas nie ma nawet najmniejszej szansy,zeby wejsc na pole paintballowe po spozyciu alkoholu - 1 browarek i dziekujemy :]. One more thing - po ile beda kulki? Zapewne dokupuje juz na starcie dodatkowe 100 wraz z kumplem. 25gr/sztuka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 30groszy za sztukę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 nie boli??, po twojej minie widac ze sciemniasz :D a ile dostaje sie kulek?? jesli moge cos powiedziec to ich (organizatorow) taktyka na biznes jest troche bezsensu jak(z jednej strony) jak bitwa trwa dopuki nie skoncza sie kulki gdyz przeciez mozna tak ise bawic daly dzien od 7 rano do 7 wieczorem i zarobia tyko na jednej ekipie :) sorki za moje takie przemyslenia ale gnebilo mnie to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 nielot - na wiekszosci pol paintballowych grasz do wyczerpania kulek :) chveti - oz kur... Ehh jakos sie wykoluje te 30zl extra ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Ale myśląc logicznie kto by tyle grał? : > I JESZCZE MUSZĘ TO NAPISAĆ BO WIDZE ŻE CIENKO U WAS Z CZYTANIEM: ZA KWOTĘ 60zł OTRZYMUJEMY : MARKER (broń) , KOMBINEZON MORO , MASKĘ, 200 KULEK ||||| KAŻDA KOLEJNA KULKA TO 30gr/szt. CZYLI ZA KAŻDE KOLEJNE 100 KULEK 30 ZŁ DOPŁATY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 chveti - oj juz sie nie rzucaj ;] Co do obrazen - podobne mialem po jednym z meczy, tylko ze na udzie i nie krwawilo, ale jakie siniakiiii - cud, miod ;]]]] Hehe nie bojcie sie panowie - panienkami nie jestescie, musi bolec ;]. no pain, no fun! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 chveti--. hehe ok zaczne czytac ;) o fak!! to ja chyba sobie posiedze na laweczce i popatrze jak sobie siniaki nabijacie ;)[joke] wszystko sie wyjasni czy graficy sa twardzi czy "mientcy" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 e tam:P jak umiemy czekac pare H przed monitorem patrzac jak sampel po samplu renderuje sie obraz to i bólu przez parenascie sek nie wytrzymamy;:P Kto jeszcze chce plakat na pamiątkę (3,5 zł , a3 b&w)???????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 AG - kto wie, kto wie... Tak miedzy nami to chveti mi sie na gg zwierzal, ze czesto sobie poplakuje jak sie w paluszka uderzy albo cos ;>. Nie daj Boze, zeby krewka leciala - totalna panika ;> ;] edit: JA CHCĘ! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 ja tez chce plakat :) mozna sie targowac co do ceny?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 mozna sie targowac co do ceny?? :D jakbyś był dziewczyną, to pewnie tak :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 JA TEŻ KCE PŁAKAT !!! zawsze marzyłem o takiej czcionce :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 3DNIdoZLOTU* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 własnie wrociłem z poligonu:P jak bedzie taka pogoda jak dzis to sie zesram ze szczescia:D, wszystko fajnie, nawet błota nie ma zbytniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 foty! foty! foty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 jutro:P dzis jechałem bez cyfraka bo baterie mi siady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Ogłoszenie od organizatora : Mecz został przesunięty z 13:30 na 14:00 z niezależnych od niego przyczyn ale panowie , 30 minut nas nie zbawi ...będzie więcej czasu na dojście z pętli tramwajowej na poligon ;) więc nic się nie zmieniło.Organizator mówił też że dla niego to może nawet grad padac , byle nam to dyskonfortu nie sprawiło.:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 znaczy, że mamy dodatkowe 30min spania z rana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 nie:P znaczy ze mamy spacer z pętli zamiast marszu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Niech to **** upali! Panowie, bardzo przepraszam, ale nie przyjade... Wystapily pewne komplikacje rodzinne i niestety nie bede mial jak przyjechac - nie jest to zalezne ode mnie :|. Jeszcze raz przepraszam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 cos sie ekipa wyrusza :( knysha niech cie dorwe :( tweety nie masz 30min wiecej spania gdyz pociag wyjezdrza tak samo ;D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Knysha - my tez jestesmy w koncu rodzina jakas....rodziny sie nie opuszcza;( zwłaszcza takiej jak naszej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 nikt się nie wykrusza , nie może z powodów rodzinnych - trudno... :( i tak będzie nas 20 jak dobrze liczę :) 2DNIdoZLOTU* JutroZLOT* zawsze chciałem mieć 3 posty pod rząd ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Co z prowiantem, mam brać grilla ? a miesiwo kupimy na miejscu, albo upolujemy - wkońcu giwery mamy mieć ? zjemy przegranych ? organizatorów ? jest kilka opcji chveti : ale czwartego posta pod rząd nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 zjemy se najpierw kebaba albo pizze na rynku pojdziemy powalczyc a potem znów cos wcząchnimy na rynku zapijając "czymś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Kliment przysłał sesemesa i napisał, że go nie będzie niestety. :( Życzył miłego strzelania. Teraz mu wybaczamy, ale następnym razem się nie wywinie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 no a ja jestem dzisiaj w pracy do wieczora, jutro też od 8 do 20 i pojutrze też :( wspaniały weekend mi się szykuje. Milej zabawy życzę kolegom . pozdrawiam ( dokopcie im tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Co z prowiantem, mam brać grilla ? chveti : ale czwartego posta pod rząd nie dostaniesz jak będzie ładna pogoda jak dziś to chyba możesz wziąść ;) edit================================================ dobre wieści , ma padać nad ranem a cały dzień tylko pochmurno :) Ale mimo wszystko kurtkę weźcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 jak wygląda lista strzelających się osób? ilu nas jest w końcu? chveti nie śpij! :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Biore ze sobą: -grilla, węgiel, itd (na wszelki wyp) -kamere (jak by było we wrocku to bym wziął termowizyjną to nikt by się nie schował w krzakach -laptoka (zgramy zdjęcia) dlatego weźcie kabelki do aparatu (na USB) jak macie jakieś nietypowe, ja biore takiego co pasuje do HP, Canona jak ktoś ma inny (koncowka FireWire/mini DV/Nikon/Minolta) niech weżmie. Niestety nagrywarki nie mam, już. Brygada Wrocław - kupcie bilety w jedną stronę - jakby sie Wam odwidziało i chcieli wrócić ze mna. numer do mnie zapodam do nielota na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 hehe. nie omieszkam skorzytać z transportu powrotnego :D zaś na przyszłość kolejny turniej w Paintball'a proponuję zorganizować we wro: http://gut.magma-net.pl/ taniej jest: Początkowa cena jednego zestawu (marker, hopper, maska, ubranie moro, 150 kul) wynosi 50 zł netto. Wykorzystując własne ubranie cena wynosi 41 zł netto. W zależności od wielkości zainteresowanej grupy powyższe ceny mogą ulec zmianie. reszta zasad nie ulega zmianie. tak samo jak w Gliwicach :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 ja tez nie omieszkam zkorzystac z transportu powrotnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Co do paintballa we wro - pogadamy jak mnie opiekuni puszczą ;> osoby strzelające: RA AGmakonts (+ 3 friends ) chveti Barcisz (+4 friends) tweety slim_sandman Shalivan Lis nielot007 pikSar Scud pitekkk mkk3a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 akurat 10 na 10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 He He. Ale będzie jazda :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 wg jakich zasad podzielimy sie na 2 drużyny? czy ten jeden podział bedzie obowiązywał cały dzien? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 mkk3a: strzelamy jak chcemy. scenariusze ułożymy na miejscu. ja i tak widzę tylko jeden: deatchmach!! albo capture the flag :D żółty ptasiek zrobi jutro pif-paf niegrzecznym userom :D ide przekimać aby jutro na trzeźwo dobrą strategię w drodze obmyśleć :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 totalny mejhem :D 200 kulek to ja w brata wystrzelam :D a drugie 200 w RA :D ( on wie za co :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 DZISIAJ ZLOT chveti -> nie śpij :-) he he byłem pierwszy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 jasne już ide na pociąg. Do zobaczenie w Gliwicach na stacji o 11:05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Się choroby Parkinsona dorobiłem. :D Super było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Hehe no i jak tam :D? RA - juz w domu? Co tak szybko? Dawac foty ! :D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 ja tez mam parkinsona :D foty beda zaraz : P [+] bez komentarza droga jak widac bardzo przejzysta ;) i nawet nie padalo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 RA - juz w domu? Co tak szybko? Dawac foty ! :D:D:D:D:DJak się ma z knajpy 150m do domu, to jest szybko. :) Foty (nie Barcisz'owe) pewnie będą później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 ciag dalszy .... jestesmy na miejscu - odziewamy sie w mundurki moj kumpel ( Hanz ) i brat (Tomek) Tomek , Tweety, a w tle mkk3a nie jestem w stanie powiedziec kto bo stoja plecami , widze nielota007:) Hanz i Tomek Ja i brat tu biegalismy co do reszty zdjec to nawiecej ich zrobila Pani fotograf , wielkie pozdro ,czekamy az wroci do domu i wgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 Widze, ze popadalo troche. Jak tam wrazenia ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi