Napisano 9 Styczeń 200619 l Czesc wszyscy, dawno tu nic nie postowalem. To jest moja praca w photoshop na cgtalk.com competition "Spectacular".
Napisano 10 Styczeń 200619 l ee człowiek, wsadź ten obrazek tutaj: http://imageshack.us/ i będzie cool teraz widze obrazek...ale nie wiadomo jak będzie później(bo potem znów pewnie serwer będzie zajęty:/ ), pracka naprawe fajna:)
Napisano 10 Styczeń 200619 l Malarski picek. Profesjonalna robota..Szkoda że nie wrzuciłeś choć minimalnego opisu który mógłby przybliżyć trochę umiejscowienie w czasie/przestrzeni.. Acha i daj miniaturke :)
Napisano 10 Styczeń 200619 l wgniata w fotel :D te zółte smugi mogłyby byc mniej zółte i jakies ciekawsze ale jako całośc oceniam na 6/6 po prostu piekne
Napisano 10 Styczeń 200619 l Bardzo dobra pracka.Elegancko rozwiązałes plany.Kolory rownież dobrane prawidłowo.Powinszowac dobrego obrazu:)
Napisano 11 Styczeń 200619 l supcio! w powietrzu rewelacja (dymy powalają), na ziemi minimalnie gorzej ( tzn łuk i statek (?) nie trafia w moj gust) ale tez bardzo, bardzo dobrze, powodzenia w compocie :) ps. przyłączam sie do prośby o opis sceny :)
Napisano 11 Styczeń 200619 l A to ty jestes :D Od pocztku na CGT mi sie ten rysunek podobal. Fotorealistyczny detal i naprawde apokaliptyczna scena - swietna sprawa
Napisano 11 Styczeń 200619 l super dynamika i bardzo dobrze uchwycona perspektywa. jestem pod wrażeniem 5stars from me :)
Napisano 11 Styczeń 200619 l swietny klimat :] wspaniale oswietlenie i pomysl ogolnie bardzo dobry jak dla mnie BOMBA ;] pozdro
Napisano 12 Styczeń 200619 l Autor Czesc wam i dzieki za coments, doceniam. Jezeli mowa o Papiezu to mam tu inna moja prace z cgtalk.com competition "Master and Servant" .Enjoy. official scenic artist of X MEN III.
Napisano 12 Styczeń 200619 l Bardzo fajne, szczegółowe prace. Widać, że lubisz centralną, symetryczną kompozycję (przynajmniej w tych dwóch pracach - i to nie jest in minus, spostrzeżenie raczej). Od strony technicznej widać wpływy Beksińskiego (jak dla mnie to też plus, bo Beksińskiego bardzo lubię). 11 w skali dziesięciobalonikowej :D
Napisano 12 Styczeń 200619 l jesteś oficjalnym scenicznym artystą do X panów 3, no no gratuluję:) A co do prac, to ładnie namalowane, ale już taka stylistyka mi sie znudziła i nie trafia do do mnie w ogóle.
Napisano 13 Styczeń 200619 l Autor Czesc Wam, Dzieki za coments. To dobrze ze lubisz Beksinskiego , bo jak go nie lubic, to tylko ci go nie lubia, ktorzy nie moga malowac chociaz troche tak jak on. Zawsze trzeba sie uczyc od najlepszych. KolegaAlek, sprawdzilem Twoja strone i nie dziwje sie ze do Ciebie nie docieraja takie prace. No to narazie.
Napisano 14 Styczeń 200619 l Dobra praca - ale trzeba przyznac ze w kategori 2d konkurencja byla ogromna. Mysle ze napewno wezmiesz udzial w nastepnej edycji i ja napewno tez :) Pozdrv,
Napisano 14 Styczeń 200619 l czesc.pierwsza praca niebardzo mi sie podoba.kompozycja, te zolte smugi.za maly pierwszy plan...tylko kolory fajne.a druga jest super.nawiazanie do beksinskiego na plus.pozdro.
Napisano 14 Styczeń 200619 l tak sie przygladam caly czas tej spectacular.zaczyna mi sie podobac ale jest kilka elementow ktore skutecznie psuja pierwszy odbior. pas ok 5 cm na obrzezach pracy nie sluzy niczemu...sprawia to wrazenie niedociagniecia tematu.druga sprawa to ta zolta(najwieksza) smuga z lewej-dosc mocno drazni.przyjoles fajne osiowe zalozenie.czytelna symetria. a tu nagle takie cos daje po oczach....burzy cala rownowage.pewnie efekt zamierzony ale wg. mnie niepotrzebny a nawet na sile.
Napisano 21 Styczeń 200619 l Prace zapierają dech w piersiach :) Tobie się to śni czy tak poprostu ... ?? 1 jest SUPER :) druga ma jedna rzecz, ktora mi sie nie podoba. A mianowicie książka jakaś taka płaska :) ale mimo wszystko SUPER... naprawde to wyglada jak wizje apokalipsy, chyba to są one prawda??
Napisano 21 Styczeń 200619 l Fajne, ale bardziej podoba mi sie druga praca... nie myslales kiedys czasem, zeby zrobic obraz w calosci wykonany w klimatach Beksinskiego ?
Napisano 23 Styczeń 200619 l ja tam zgadzam sie z alkiem warsztatowo respekt ale to juz bylo maan... poz
Napisano 27 Styczeń 200619 l Autor Czesc wam ludzie. Dzieki za coments. Taki jest moj styl i tak pracuje. Curently scenic artist of " NIGHT AT THE MUSEUM" -feature film.
Napisano 27 Styczeń 200619 l WojciechNowakowski: tak z czystej ciekawości, ile Ci zajmuje wykonanie jednej pracy, od początku do końca?
Napisano 28 Styczeń 200619 l Autor Czesc, to zalezy, jak wiem co chce malowac to szybko, zwykle kilka dni. Komponowanie pracy wymaga czasu i oczywiscie natchnienia jak kazdy chyba to wie. Ale ja pracuje na komputerze tylko kilka godzin wieczorami, w ciagu dnia pracuje na planie filmowym po 10 - 12 godzin tez malujac tyle ze w tradycyjny sposob i po powrocie juz nie mam tyle zapalu i checi do malowania. Czesc.
Napisano 28 Styczeń 200619 l WojciechNowakowski - odbierz prosze Prywatną wiadomość, bardzo wazna sprawa :> http://www.max3d.pl/forum/private.php?